SAM SVOJ MAJSTOR

Danijela Dvornik: 'Ma kakve ima veze to što sam sama?'

03.07.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Danijela Dvornik zaista zna uživati u životu. Na društvenim mrežama već nam neko vrijeme pokazuje to da se u potpunosti posvetila sebi i da ju ništa ne sprečava u novim avanturama u koje se rado upušta. Evo s kime najradije provodi vrijeme na Braču i što ju opušta

Za sreću je potrebno vrlo malo. Izgleda kako se time vodi udovica Dine Dvornika, Danijela, koja je posljednjih nekoliko godina počela intenzivno raditi na sebi. 

'Ma kakve ima veze to što sam sama? Upalit ću roštilj u maniri iskusnog muškarca i napraviti sebi nedjeljni ručak kakav želim! Sredit ću sebi stol kao da sam u hotelu s pet zvjezdica i uz čašu vrhunskog vina guštat ću u ribljoj juhi, koje se ne bi posramio ni restoran s Michelinovim zvjezdicama, ribi i povrću s gradela', napisala je 50-godišnjakinja kojoj, izgleda, samački život itekako godi.

Osim što se primila zdravog načina života i svakodnevnog vježbanja, odnedavno je i velika avanturista. Tako smo je u ožujku pratili u dalekoj Indiji, a prije nekoliko tjedana pohvalila se i time kako je jedrila predivnom talijanskom obalom u društvu kćeri Elle i njezina zaručnika Charlesa.

Summer loading! # sardinia# withthebestpeople# lovemylife

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Dok ljetuje u svojoj oazi mira u Sutivanu na otoku Braču, Danijela voli ugađati sama sebi i to joj je dovoljno da bude istinski sretna. Nedjeljni ručak provela je kao u restoranu, a osim toga, na društvenim mrežama otkrila je da joj je najdraži dio dana ipak jutro i - doručak.

'Sreća je u ugađanju sebi. Volim ljetna jutra i doručak. To mi je najdraži dio dana. Iz Indije sam donijela mirisne štapiće i opuštajuću glazbu te je uvrstila u svoje dnevne rituale. Za vrijeme svog boravka u Indiji svako jutro sam se budila uz zen glazbu i miris štapića i to mi se jako svidjelo', napisala je tako ispod fotografije na Instagramu.

On the boat! #sardinia #sailing #summer2017 #lifeisgood❤️ #thankfullness

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Brojni pratitelji uputili su joj odmah nakon toga komentare da im se sviđa njezin stav i kako sami sebi uvijek moramo biti na prvom mjestu.