LJEPOTICE BEZ PREMCA

Daniela Gračan progovorila o kćeri, novoj kraljici Hrvatske

06.12.2018 u 19:26

Bionic
Reading

Još se ne sliježu dojmovi i emocije oko nove, velike vijesti u obitelji Daniele i Nenada Gračana. Srednja kći poznatog hrvatskog para već je omiljena manekenka poznatih domaćih dizajnera, a u srijedu navečer je ponijela laskavu titulu Kraljice Hrvatske u Rovinju. Ponosna mama, nekadašnja Kraljica svijeta za tportal je podijelila svoje dojmove i otkrila kakvi su planovi njezine prelijepe kćeri

'Svih nas je bilo strah kako će ona to, ovisno o ishodu, prihvatiti. Znali smo da će biti svakakvih komentara, pobijedila ona ili ne. Bilo mi je jedino bitno da se ona ne razočara i da bude dovoljno psihički jaka da se zna s time nositi. Mislila sam da možda nije dobro da se tamo pojavim. Naravno da joj treba podrška obitelji, zato su ondje bili moji mama i tata koji nisu bili na mom izboru, a u Rovinj je stigla i moja sestra te sestrin sin. Na kraju sam se predomislila u zadnji čas sjela u auto i Ema me vidjela kako sjedim u publici. Baš je bila sretna, jer nije znala da ću doći', ispričala nam je bivša Kraljica svijeta.

Emi Gračan ovo nije prva pobjeda na takvom tipu natjecanja. U lipnju je ponijela i titulu kraljice Jadrana, no budući da ima tek 18 godina, za nju je ovo važan korak u životu. 'Ona tu titulu svakako zaslužuje. Čvrsto stoji na zemlji, zna što je za nju dobro. Psihički je jaka. Večeras uči, a sutra ide u školu, život ide dalje', kaže ponosna mama.

Prisjetila se kako Mario Sedmak u prijenosu pomalo zbunio kad je Ema odgovarala na pitanja žirija. 'Pitao ju je što je najbitnije za mlade cure, što bi im preporučila kako da postanu uspješne, a Ema je rekla je da trebaju slijediti svoje snove. Točno tako ona živi', ističe.

Njezina mezimica, otkrila nam je, iduće godine želi upisati stomatologiju. 'Počinje s pripremama za maturu i sad će se fokusirati na to i na upis na taj fakultet što joj je najveća želja', napominje presretna Daniela.

Ona je prije 28 godina osvojila laskavu krunu Kraljice svijeta i izgleda bolje nego ikad, a radi kao profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. S nogometnim trenerom Nenadom Gračanom ima još dvije kćeri, Lauru i Almu.

  • +9
Danijela Gračan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album