IZNENADIO SVOJIM RAZMIŠLJANJEM

Daniel Craig sasvim iskreno: 'Nasljedstvo je prokletstvo, svojoj djeci neću ništa ostaviti'

20.03.2020 u 21:39

Bionic
Reading

Britanski glumac Daniel Craig pojasnio je u svom posljednjem intervjuu dio svog roditeljskog nauma. Kazao je da nema namjeru svojim nasljednicima ostaviti bogatstvo koje je stekao tijekom filmske karijere u Hollywoodu

Samo na posljednjem filmu u kojem je po peti put utjelovio lik najpoznatijeg filmskog tajnog agenta Jamesa Bonda, Daniel Craig zaradio je nevjerojatnih 18 milijuna funti. Njegovo ukupno bogatstvo procjenjuje se na otprilike 125 milijuna funti.

Međutim, slavni 52-godišnjak ne namjerava svojim nasljednicima ostaviti u ruke sve što je tijekom filmske karijere stekao.

U svom posljednjem intervjuu Craig je otvoreno kazao da svojim kćerima, 28-godišnjoj Elli koju dijeli s prvom suprugom Fionom Loudonom, kao ni dvogodišnjoj kćerkici koju odgaja sa sadašnjom partnericom Rachel Weisz, nema u planu ostaviti velike svote novaca kada umre.

Daniel Craig kao James Bond Izvor: Profimedia / Autor: Columbia Pictures / Everett / Profimedia

‘Moja filozofija je da se trebam svega riješiti prije nego umrem. Ne želim idućim generacijama ostavljati u nasljedstvo velike svote novaca’, rekao je te dodao: ‘Nasljedstvo je proketstvo’.

Svoju prvu ulogu u franšizi o Jamesu Bondu britanski glumac Daniel Craig ostvario je 2006. u filmu 'Casino Royale', a posljednji put u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu gledat ćemo ga u filmu 'No Time to Die', čija je premijera zbog koronavirusa odgođena za studeni ove godine.