SRETNI ZARUČNICI

Dan rezerviran za ljubav: Maja Šuput i Nenad Tatarinov zaljubljeniji no ikad

18.06.2018 u 14:26

Bionic
Reading

Nakon brojnih koncerata koje je redala zadnjih dana, pjevačica Maja Šuput konačno je pronašla malo slobodnog vremena koje je naravno posvetila svom voljenom zaručniku Nenadu Tatarinovu

Maja Šuput sa svojim je zaručnikom Nenadom Tatarinovom proteklih godinu dana proputovala brojne destinacije i uživala u nekim od najluksuznijih svjetskih odmarališta.

No, dolaskom sezone vjenčanja, gaže i koncerti našoj su se zaposlenoj estradnoj ikoni povećale, pa je u zadnjih nekoliko dana pjevala u brojnim mjestima diljem Lijepe Naše.

I konacno nedjelja je rezervirana samo za nas 💖

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Nakon nekoliko vrlo užurbanih i zaposlenih dana, Maja je konačno pronašla malo vremena i za odmor uz najdražu osobu. Sa zaručnikom je otputovala u Beč gdje su proveli sunčanu nedjelju.

Paparazzi moment 📸📸

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

'I konačno nedjelja je rezervirana samo za nas', napisala je Maja ispod zajedničke fotografije na kojoj pozira s voljenim Nenadom, a pritom su oboje kao i uvijek modno usklađeni.

Dok se poznata glazbenica opredijelila za bijelu haljinu nalik spavaćici uz koju je kombinirala trendi traper jaknu i Ray Ban avijatičarke, njezin je muškarac nosio lagane bijele hlače i svijetlo plavu košulju.

Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL