zna uživa

Damir Kedžo se javio s egzotične destinacije, a pao je i vatreni ples na plaži

24.05.2022 u 13:24

Bionic
Reading

Vrijeme između glazbenih obaveza riječki pjevač je iskoristio na najbolji mogući način, odlaskom na putovanje s prijateljima. I to kakvo! Uz koktele, kupanje u tirkiznom moru i vruće ritmove

Damir Kedžo prije koji mjesec je putovao po u Italiji, prije toga je bio na Malti, a sad je za svoj odmor odabrao - Kubu. Vidmo uzbuđeni pjevač javio se fanovima već iz zračne luke i otkrio kako su prtljagu čekali sat vremena. Pokazao je i na kakvom mjestu će uživati narednih dana, a onda je palo i prvo kupanje.

'Ta energija, bezbrižnost i zabava koja se ovdje osjeća posvuda je toliko zarazna. Ljudi s tobom pričaju kao da se znate sto godina. Kuba je ljubav na prvi pogled', prvi su dojmovi koje je napisao. 'Ovaj tvoj ples me tak čini sretnom', 'Hvala ti što ovo dijeliš s nama', 'Kuba ti dobro stoji', pišu mu oduševljeni prijatelji i sljedbenici na Instagramu gdje je Kedžo objavio fotografije i video snimke.

Kad je riječ o destinacijama koje bi rado posjetio je, na prvo mjesto pjevač je svojedobno stavio Peru i rekao da je još od malih nogu sanjao dan kada će vidjeti Machu Picchu, Jordan i Petru, egipatske piramide. Privlače ga daleke destinacije i njihove misterije, a voli spoj prirode i povijesti. Kaže da ne postoji mjesto koje ne bi posjetio ili privremeno živio na drugoj adresi.

  • +3
Damir Kedžo Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX