bijeg od svakodnevice

Damir Kedžo otkrio kako provodi dane nakon što je prebolio koronavirus

06.11.2020 u 15:20

Bionic
Reading

Pjevač je početkom listopada obožavateljima otkrio da je zaražen koronavirusom. Dva je tjedna bio u samoizolaciji, a onda se javio pratiteljima i otkrio im novosti o svom zdravstvenom stanju te pozvao sve da nose masku i drže distancu. Sada je pokazao kako provodi dane

Sudeći prema posljednjim objavama na društvenim mrežama osim u studiju gdje provodi vrijeme radeći na novim pjesmama, Damir Kedžo sve više uživa u prirodi i jesenskom ugođaju. Društvo mu najčešće prati kujica Jack Russell trerijer Gigi koju je dobio u kolovozu. Koliko je obožava, svjedoči i činjenica da često objavljuje njene fotografije.

'Kada stvaram glazbu. Pogotovo onu koja nije plesna, uvijek mi je dobar znak kada me pjesma odvede na mjesto koje izgleda otprilike ovako. Jedna od ljepših stvari u ovoj godini je ta da sam sva ta mjesta, koja sam zamišljao, posjetio i uživo. A sva su mi bila toliko blizu. Prije bi uvijek postojalo neko 'nemam vremena jer...' Od srca vam preporučam da sjednete u auto i posjetite neke od naših nacionalnih parkova i parkova prirode. Nismo ni svjesni kakvim bogatstvom smo okruženi', poručio je pjevač u najnovijoj objavi.

'Mislim da se svima dogodilo isto, sa životnog tempa od 100 % koji smo diktirali sami, počeli smo živjeti u stand by modu sukladno uputama i mjerama stožera. Ovo je neko novo vrijeme i nitko ne zna što će nam donijeti. Najteže mi pada nemogućnost pjevanja s publikom uživo, nedostaju mi koncerti i sretan sam na svakoj prilici da se družim i pjevam s ljudima uživo', rekao je ranije za tportal.