voli showove

Čuli smo ga kako pjeva, a uskoro ćemo doznati i kako to izgleda kada Frano Ridjan pleše

13.01.2023 u 12:24

Bionic
Reading

Voditelj je 2019. s mentoricom Žanamari Perčić pokazao svoje pjevačko umijeće, a očito je talentiran i za plesanje budući da će ga gledatelji moći pratiti u novoj sezoni popularne emisije na Novoj TV 'Ples sa zvijezdama'

Frano Ridjan je ispričao kako ga svako toliko dopadne neki zadatak izvan redovne djelatnosti te da ga nova, plesna uloga veseli.

Nije se nadao pozivu u popularni show premda već ima plesnog iskustva. 'Bavio sam se drugačijom vrstom plesa, ali valjda mi to neće škoditi. Nisam očekivao da ću jednom sudjelovati u showu 'Ples sa zvijezdama' na ovaj način, no svakako se veselim izazovu. Htio sam ga radije voditi jer se manje znoji', rekao je za Dnevnik.hr. Viješću se pohvalio i na društvenim mrežama.

Inače, voditelj za sebe kaže da je ozbiljan, a najavio je i da će ga gledatelji upoznati 'u malo drugačijem svjetlu' budući da ne može plesati s naočalama. Ridjan se našalio da će 'cure iz šminke morati više toga pokriti' te da bi ga 'jedino mogla sputavati prekomjerna težina'. Plesne nastupe, kreativne i zabavne koreografije i plesne priče ocjenjivat će i u ovoj sezoni uigrani žiri - Marko Ciboci, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić, a jedna od 'konkurentica' bit će mu Emilija Kokić.

  • +3
Frano Ridjan Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL