RUBEN VAN GUCHT

Frano Ridjan pozirao sa suprugom Blanke Vlašić pa poručio: 'I hrvatski zet je tu, ali radi za Belgiju'

01.12.2022 u 15:59

Bionic
Reading

Pola sata prije službenog početka utakmice Hrvatske i Belgije na Svjetskom nogometnom prvenstvu, iz Katra se na Instagramu oglasio i naš Frano Ridjan, koji je odabran za službenog hrvatskog najavljivača na utakmicama koje igra naša reprezentacija

Prije negoli počne utakmica koja se s nestrpljenjem iščekuje, ona Hrvatske i Belgije, u Katru se s Hrvatima vjerojatno najpoznatijim Belgijcem, sportskim novinarom Rubenom van Guchtom, fotografirao voditelj Frano Ridjan.

Naime, na stadionu se naš voditelj, koji je angažiran za službenog najavljivača na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, na svakoj utakmici koju igra naša reprezentacija, susreo sa suprugom Blanke Vlašić i odmah zatražio fotografiju za uspomenu.

Preko objavljene fotografije Ridjan je napisao: 'I hrvatski zet je tu, ali radi za Belgiju', a potom je dodao i 'Gdin. Vlašić (udano)', čime je nasmijao sve.

Ruben Van Gucht Izvor: Profimedia / Autor: Peter De Voecht / Panoramic / Profimedia

Ruben van Gucht, koji je prije nekoliko tjedana sa našom Blankom Vlašić dobio prvo zajedničko dijete, sinčića Monda, u Katru je po službenoj dužnosti kao sportski novinar.

Inače, za vezu naše proslavljene atletičarke i belgijskog novinara znali su samo njihovi najbliži prijatelji i obitelji pa je njihova objava na društvenim mrežama, u kojoj otkrivaju da su se vjenčali i da čekaju dijete, iznenadila javnost.