KAO DA I NIJE RODILA

Crvena joj dobro pristaje: Ni dva mjeseca nakon poroda Anja Alavanja se pohvalila zavidnom figurom u kupaćem kostimu

07.06.2021 u 09:41

Bionic
Reading

Prije sedam tjedana, na svom Instagram profilu, Anja Alavanja objavila je sretnu vijest - ona i njezin novi partner Vedran Viljevac dobili su sina kojem su nadjenuli ime Dan. Poznatoj voditeljici to je treće dijete, no niti jedna trudnoća nije joj ostavila niti najmanjeg traga na vitkoj liniji

Odjevena u crveni jednodijelni kupaći kostim, otvorenih leđa, Anja Alavanja sjela je uz sam rub bazena, umočivši noge i bacila pogled preko ramena i tako pozirala za fotografiju koju je potom objavila na svom Instagram profilu. Za svoj izgled je dobila pregršt komplimenata, a kako i ne bi kada je prije nepuna dva mjeseca rodila svoje treće dijete, sina kojeg su ona i njezin novi partner nazvali Dan.

Iako, kako je već izjavljivala, maleni baš i ne spava po noći, na licu Anje Alavanje nisu vidljivi nikakvi tragovi umora ili jednostavno već dobro zna kako sve to prikriti pomoću sunčanih naočala i određenih poza.

Podsjetimo, Anja Alavanja je nakon propalog braka s glazbenikom Željkom Romcem, s kojim ima dvojicu sinova Ivora i Jakova, sreću pronašla u zagrljaju ekonomista i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem. Upravo s njim dobila je i trećeg sina, koji je upotpunio njihovu sreću.

  • +3
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL