KREATIVNA djevojčica

Crtež za rastopiti se: Dalibor Matanić pokazao kako njihova Lola vidi njega i mamu, Helenu Minić Matanić

27.10.2022 u 13:29

Bionic
Reading

Glumačko-redateljski par živi i radi sto na sat, ali itekako cijene zajedničke obiteljske trenutke, vrijeme provedeno sa svoja tri mališana. Nerijetko se na Instagramu može vidjeti kako izgledaju neki djelići njihove idile koje tata, čuveni redatelj rado i s ponosom pokaže

Najstarije dijete Dalibora Matanića i Helene Minić Matanić, kćer Lola (rođena u kolovozu 2015.) definitivno je povukla roditeljske gene za umjetnost. Tata je s veseljem na svom Instagram profilu objavio kakav crtež je nacrtala njegova mezimica.

'Evo jedna unaprijed za Valentinovo. Lola Matanić, mama i tata, 26/10/22', opisao je crtež koji prikazuje slavni bračni par koje je njihova djevojčica 'smjestila' na planine. Objava je raznježila redateljeve pratitelje pa padaju srčeka i komentari kako im je 'frizura mrak' i da djevojčica odlično crta.

Inače, Helena i četiri godine stariji Dalibor Matanić djeci su dali posebna imena. Tako je Lola ime dobila prema filmu 'Trči, Lola, trči', a sin Max prema 'Pobješnjelom Maxu', a najmlađi član dobio je ime po Neu iz 'Matrixa' kojeg je utjelovio Keanu Reeves. Par je, podsjetimo, u braku je osam godina, a ljubav se rodila u pulskom kazalištu dok su pripremali predstavu 'Thelma & Louise'. Redatelj je ranije u jednom od svojim intervjua priznao kako mu je razdoblje pandemije i lockdowna u kojem smo bili, dobrodošao jer je konačno provodio više vremena s obitelji.

  • +3
Dalibor Matanić i Helena Minić Matanić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX