strog odgoj

Cristiano Ronaldo od malih nogu uči sinove kako postati broj jedan

26.10.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Odnos najboljeg nogometaša svijeta sa sedmogodišnjim sinom Cristianom Ronaldom Juniorom obožavatelji su imali prilike upoznati u dokumentarnom filmu u kojem je prikazao svoju svakodnevicu, koja se zadnjih mjeseci ipak promijenila jer je dobio blizance, a uskoro će četvrti put postati otac. No jedno se ipak nije promijenilo, Ronaldo ništa ne prepušta slučaju kad je forma u pitanju

'Podučavam svoju dvojicu sinova tome da su rad, talent i predanost jedini načini da postaneš broj jedan', napisao je Cristiano Ronaldo ispod svoje posljednje objave na Instagramu, u kojoj vidimo kako ustrajno trenira u osobnoj teretani svoje luksuzne rezidencije u Madridu.

U kadru isto tako vidimo i sedmogodišnjeg Cristiana Ronalda Juniora dok u naručju nosi svog polubrata Matea, kojeg je prije samo tri i pol mjeseca, isto kad i blizanku Evu, na svijet donijela surogat majka.

Ponosni otac, koji bi uskoro sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez četvrti put trebao postati otac, nekoliko je puta izjavio koliko mu je obitelj važna i da želi puno djece.

❤️

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Budući da je prije nekoliko dana ponovno proglašen najboljim nogometašem godine, Portugalac je odlučio sve svoje nasljednike naučiti koliko je disciplina važna za uspjeh u životu.

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA-inih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Preslatku objavu na društvenoj je mreži u kratkom roku 'lajkalo' preko četiri milijuna obožavatelja koje je oduševio nogometašev pristup odgoju.

Estarás sempre connosco. Parabéns, pai. Parabéns, avô.🙏🏽❤️

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nao deixes que o mau comportamento de outros afecte a tua tranquilidade mental✌🏼🏆

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Stretching boy👍

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)