BIG BROTHER UVODI RAD, RED I DISCIPLINU

Čovjek u crnom uručio stanarima pozive za odsluženje vojnog roka

05.03.2018 u 16:59

Bionic
Reading

Nakon što su prošloga tjedna morali pokazati svu svoju kreativnost u zadatku 'Spačka TV', stanare očekuje potpuno drugačiji tjedni zadatak koji će testirati njihovu snalažljivost, brzinu i izdržljivost!

Simpatični Orky u BB kući dočekao je svoj 27. rođendan, no ni u snu se nije nadao da će se stanari potruditi i prirediti mu pravo malo iznenađenje, ali i da će s navršenih 27 godina dobiti poziv za odsluženje vojnog roka.

Osebujnog Bjelovarčanina prvi je odlučio iznenaditi sam Big Brother koji mu je u ispovjedaonici otpjevao rođendansku pjesmu i odlučio mu ispuniti jednu rođendansku želju - dostaviti mu omiljeno piće. No Orky se nije nadao da i njegovi sustanari imaju tajni plan kako mu uljepšati proslavu 27. rođendana, koji ove godine slavi daleko od obitelji i najboljih prijatelja.

Uz tortu i poklone, veseli su stanari iznenađenog Orkyja dočekali po izlasku iz ispovjedaonice. Nakon reda zagrljaja i čestitki, Big Brother je za slavljenika priredio poseban rođendanski tulum.

Novi tjedni zadatak: Stanari postali vojnici, a Big Brother njihov general!

Big Brother smatra kako u kući već dugo nedostaje reda i discipline pa je za stanare smislio novi zahtjevni tjedni zadatak kako bi očvrsnuli, ojačali duh i tijelo, ali i ono najvažnije, naučili funkcionirati kao jedan tim!

BB je tako prijavio sve stanare na vojni rok i uveo pravila vojne baze. Stanari sami moraju napraviti bunker u dvorištu na lokaciji koju odredi Big Brother, svatko od njih dobit će vlastitu opremu i uniformu koju će morati nositi, ali je i pravilno čistiti te održavati sve dok traje zadatak, a sve to uz nadzor zapovjednika.

Stanari u smjenama neprestano moraju čuvati bunker i ne smiju se od njega udaljavati, a na dužnost će biti pozivani na dva načina: zvučnim signalom za uzbunu i zvučnim signalom za buđenje.

No Big Brother u ovom tjednom zadatku ima još jednu važnu funkciju – postao je njihov general, a svako nepoštovanje prema njemu bit će strogo kažnjeno!

Brojna pravila, testovi izdržljivosti i neprospavane noći na straži očekuju stanare u zadatku u kojemu je važno samo jedno - funkcionirati složno kao tim!

Tko je imenovan zapovjednikom, a tko glavnim kuharom, kako glase prve zapovijedi BB generala i kako su se stanari snašli u novome zadatku, ne propustite doznati večeras, od 21.30 na RTL-u.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas