VEČER IZNENAĐENJA

Big Brother: Stigli novi stanari, Tomislav odselio, a Nikola zauvijek napustio show

04.03.2018 u 22:09

Bionic
Reading

Iza stanara je pet tjedana provedenih u najpoznatijoj kući u Hrvatskoj. Iako su gledatelji svjedočili brojnim zanimljivim trenucima, svađama, tajnama i otkačenim zadacima, Bigi je opet dokazao kako nikad ne mogu biti sigurni

Nakon burnog tjedna u kući, koji je obilježila najzabavnija, najpopularnija i najuvrnutija televizija ikad, popularna 'Spačka TV', koja je bila pod vodstvom BB stanara, Jurin ulazak i izlazak iz kuće, ali i brojne svađe između Anezi i Luke samo su neki od bitnih događaja koji su zaintrigirali sve stanare.

Odlukom gledatelja, show je napustio Nikola Vidović - Niksara, koji se pridružio Antoniji u studiju te joj priznao kako mu nije pretjerano žao što je napustio BB kuću. Nikola je otkrio i kako su mu favoriti Lucija i Tomislav, a BB je opisao kao iskustvo koje će zauvijek pamtiti.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Antonija je gledateljima otkrila još jedno veliko iznenađenje večeri - osim što su kandidati odabrali svog favorita za ulazak u kuću, isto je učinio i Big Brother!

Izbacivanjem Nikole Vidovića-Niksare iz showa prema odluci publike, u Big Brother kuću ušao je 19- godišnji Luciano Plazibat iz Solina, ali i petoro novih kandidata koji će biti smješteni u tajnoj kući.

Novi kandidati u Big Brother kući Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Da ove večeri uistinu nema kraja iznenađenjima, Big Brother je dokazao pozvavši novog stanara Luciana u ispovjedaonicu gdje mu je priopćio neočekivanu vijest – morao je odabrati stanara čije će mjesto u BB kući zauzeti.

Nakon što je Luciano odabrao Tomislava, Big Brother je Tomislavu Rosi priopćio kako ima jednu minutu da se pozdravi sa stanarima i potpuno nenadano napusti kuću. Iako su Tomislavovi sustanari pomislili kako je zauvijek napustio Big Brother kuću, on će od danas živjeti u tajnoj kući s petoro novih kandidata.