nakon dugo vremena

Kultne serije koje se vraćaju na male ekrane u novom ruhu

10.04.2017 u 06:49

Bionic
Reading

Rijetki su oni koji početkom 2000-ih nisu pomno pratili seriju 'Zakon braće', ako ne i zbog radnje, onda barem zbog tetoviranog Wentwortha Millera. Dobra vijest za sve obožavatelje glasi da se nova, peta sezona vraća na male ekrane. A osim njih, gledatelji će doći na svoje novim nastavcima 'Twin Peaksa', 'Willa i Grace' te 'Pune kuće'

Iako je nova sezona 'Zakona braće' bila u planu još od lipnja 2015. godine, tek sada će stići na male ekrane. Obožavatelji serije napokon će doći na svoje jer su zadnju epizodu pogledali krajem srpnja davne 2009. godine. Razočaranost nisu krili jer u posljednjoj epizodi umire glavni lik Michael Scofield.

Ipak, scenaristi su još jednom odlučili promijeniti tijek radnje pa su ga 'oživjeli'. U novoj, petoj sezoni Lincoln, kojeg glumi Dominic Purcell, i Sara, a glumi ju Sarah Wayne Callies, doznaju da je Michael, odnosno Wentworth Miller, živ te se nalazi u zatvoru u Jemenu i potrebna mu je pomoć za bijeg.

Glavne zvijezde su bez puno razmišljanja odlučile prihvatiti repriziranje svojih uloga. 'Wentworth i ja radili smo na seriji 'Flash' nakon što se nismo vidjeli duže vrijeme. Jedna od prvih tema bila nam je 'Zakon braće'. Nismo se ni snašli, a u Foxu su već govorili o snimanju novih nastavaka, koji su i odobreni', izjavio je nedavno Dominic Purcell u intervjuu za TVGuide.

Osim 'Zakona braće', na male ekrane vraćaju se još neke serije koje su gledatelje prikovale za male ekrane. Jedna od njih je i 'Twin Peaks'. Dvosatna premijera kultne serije, redatelja Davida Lyncha, zakazana je za 21. svibnja na američkoj televizijskoj mreži Showtime. Radnja serije nastavlja se 25 godina nakon istrage ubojstva Laure Palmer, a sezona će imati čak 18 epizoda.

We're back! @TwinPeaks Exclusive on @entertainmentweekly. On newsstands today! #twinpeaks

Objavu dijeli Kyle MacLachlan (@kyle_maclachlan)

Entertainment Weekly's #TwinPeaks covers! http://twin.pk/tpewcovers

Objavu dijeli Twin Peaks (@welcometotwinpeaks)

I humoristična serija 'Will i Grace', koja se snimala od 1998. do 2006. godine te u tom razdoblju zaradila čak 16 nagrada Emmy, vraća se na male ekrane nakon gotovo 11 godina otkako je prikazana posljednja epizoda. Televizijski par Will i Grace, koje su utjelovili Debra Messing i Eric McCormack, te Sean Hayes i Megan Mullally ponovno su na okupu i snimaju novu sezonu od 10 epizoda.

'Will i Grace' Autor: Youtube

Prije 30 godina prvi put emitirana je humoristična serija 'Puna kuća', u kojoj su svoje prve uloge imale i poznate blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen. Hit serija 90-ih, uz koju su mnogi i odrasli, dobila je prošle godine nastavak. Glumačka postava ipak na kraju nije potpuna jer su upravo blizanke Olsen odlučile ne pojaviti se u novoj sezoni.

Novi nastavci 'Pune kuće' Autor: Youtube