Harry & Meghan

Članovi obitelji Meghan Markle reagirali su na dokumentarac, a njihove reakcije mogle bi ju doista razljutiti

11.12.2022 u 10:49

Bionic
Reading

Iako Meghanina polusestra Samantha tvrdi da su nekoć bile dobre, Meghan je njihov odnos komentirala u dokumentarcu rekavši da je sve laž. Reakcije na dokumentarac ne prestaju stizati, a izgleda da ga neki članovi obitelji neće ni pogledati

Nakon što su ovaj tjedan pustili u javnost svoj dugoočekivani dokumentarac na Netflixu, Meghan i Harry mogu se zavaliti u naslonjače i čekati reakcije. Iako su javnosti htjeli prikazati istinu o kraljevskoj obitelji i brojnim protokolima s kojima je navodno teško ići u korak, morali su računati i na negativne komentare koji će doći od obitelji.

Iako su negativne reakcije s kraljevskog dvora bile posve očekivane, ni Meghanina obitelj ne podržava rečeno u seriji.

Meghanina polusestra Samantha rekla je da je njezin otac više fokusiran na svoje zdravlje i da ga štiti od gledanja Netflixovog dokumentarca koji je bez poštovanja i pun užasnih laži. Samantha Markle ne misli da bi njezin otac Thomas, koji se oporavlja od moždanog udara koji je doživio početkom ove godine, uopće želio gledati seriju jer drama kraljevske obitelji narušava njegovo zdravlje.

Sussexi se u dokumentarnoj seriji dotiču vlastitih obiteljskih situacija u kojima su odrastali.

Samantha Markle tvrdi da su ona i Meghan bile u bliskoj vezi do 2018, no Meghan se ne slaže.

'Moja polusestra, koju nisam vidjela više od desetljeća, a to je bilo samo na dan i pol, odjednom mi se učinila kao da je posvuda. Ne znam tvoje srednje ime. Ne znam tvoj rođendan. Govoriš uokolo ljudima da si me ti odgojila i da si mi dala nadimak 'Princeza nasrtljiva', rekla je Meghan osvrnuvši se na odnos s polusestrom s kojom dijeli oca.

Meghanin otac nije bio ni na kraljevskom vjenčanju Harryja i Meghan, a navodno je i prodavao njezine fotografije, što je on demantirao.

  • +11
Harry & Meghan Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia