rođendanska objava

Cindy Crawford proslavila 58. rođendan i prisjetila se kako je izgledalo kad je slavila 21.

21.02.2024 u 13:59

Bionic
Reading

Cindy Crawford objavom na Instagramu obilježila je svoj 58. rođendan te se objavom prisjetila kako je izgledao njezin 21. rođendan

Cindy Crawford mnogi će istaknuti kao jednu od najljepših žena na svijetu, a na pragu šezdesete njeguje svoj prirodni izgled. U utorak je proslavila 58. rođendan, a tom je prilikom otpuhala tri svjećice na rođendanskoj torti.

Na Instagramu je podijelila dvije fotografije i jedan video kojima je obilježila etape svog života. Kao prvu je postavila crno-bijelu fotografiju iz djetinjstva, a nakon nje fotografiju iz 1990-ih kada je na Vogueovoj torti puhala svjećice za 21. rođendan. Objavu je završila videom koji prikazuje kako je proslavila 58. rođendan.

I prije više od dvadeset godina Crawford je krasila je naslovnice brojnih modnih časopisa i šetala modnim pistama za renomirane dizajnere diljem svijeta, a njezina uloga u svijetu mode i ljepote nadišla je industriju pa je i nedavno zablistala na naslovnici britanskog Voguea uz brojne istaknute dame.

Za svoju rođendansku objavu zablistala je u svijetloplavoj košulji, a lice je bilo gotovo bez šminke. Ispred nje se nalazila svijetloplava torta koja je bojama odgovarala njezinoj košulji, no svijećice nisu bile zapaljene jer je vrijeme bilo vjetrovito.

'Zahvalna za još jedan set rođendanskih svjećica - hvala za svu ljubav', napisala je u opisu, a objavu su, među brojnim drugima, 'lajkale' i Christy Turlington koja je napisala: 'Sretan ti rođendan, moja uvijek pouzdana prijateljice!', dok je Helena Christensen napisala: 'Sretan ti rođendan lijepa, zabavna, pametna, cool boginjo i najslađa prijateljice.'

  • +2
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia