DIVAN PRIZOR

Cijela obitelj na okupu: Matthew McConaughey pokazao svoje najveće blago

01.03.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Matthew McConaughey stigao je u rodni kraj kako bi primio počasnu medalju, a s njime u pratnji bila je njegova najuža obitelj, supruga Camila, majka Kay te troje predivne dječice

Okupljeni obožavatelji i domaćini nisu mogli zamisliti ljepši prizor kada se na crvenom tepihu u Teksasu pojavio Matthew McConaughey. U rodni kraj, ovaj se 49-godišnji glumac vratio kako bi primio medalju počasnog građanina i umjetnika, američke savezne države Teksas.

Matthew je stigao u pratnji voljenih. S njime je bila dotjerana supruga, Brazilka Camila Alves te njihove troje zajedničke dječice - sinovi Levi i Livingston te kćer Vida. Uz njih je bila i baka Kay McConaughey, koja je pazila na dječicu dok su supružnici davali izjave i pozirali okupljenim fotoreporterima.

Poznati holivudski glumac u braku je sedam godina, a sa suprugom ima idiličan odnos. O svom privatnom životu i obitelji rijetko govori u javnosti, ali jednom prilikom podijelio je anegdotu i otkrio kako je sina spasio od nesreće.

'Bili smo na izletu u obilasku planinskog lanca Grand Canyon. Smjestili smo se na jednom mjestu i započeli obiteljski piknik. Idilu je u jednom trenutku prekinuta. Iza nas se našao veliki muflon. Da bih spasio sina, morao sam baciti tada šestomjesečnog sina supruzi koja je stajala u malenom prolazu čak 4,5 metara ispod nas', ispričao je svoje neugodno iskustvo koje je nasreću završilo bez ikakvih posljedica. Dodao je tada i kako ih je zapravo spasio njihov pas koji je počeo lajati na golemu planinsku ovcu, a zahvalio se i supruzi koja je brzo reagirala i pomogla mu u bijegu.

  • +4
Matthew McConaughey s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia