NEOPTEREĆENA GODINAMA

Christie Brinkley ušla je u 67. godinu i poručila: 'Starenje nije toliko strašno, a najbolje se osjećam kada dobro izgledam'

04.02.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Manekenska legenda Christie Brinkley koja je žarila i palila 80-ih prije dva dana je navršila 66. rođendan, a tim povodom osvrnula se na temu starenja i otkrila zašto nema problema sa svojim godinama i kako se nosi s njima

Nekadašnji supermodel Christie Brinkley jedna je od rijetkih žena koja zrači optimizmom, vedrinom i fantastičnim izgledom u 67. godini života. Rijetko tko bi joj dao godina koliko ima, a mnogo je puta u intervjuima otkrivala koja je tajna njezina dobro izgleda i vedrog duha.

Američka manekenka žarila je i palila 80-ih godina, no i danas je sinonim za jednu od najljepših žena svijeta. Kako joj i priliči, svoj je 66. rođendan ova poznata plavuša proslavila u velikom stilu, iskočivši iz torte na zabavi gdje je upravo ona bila glavna zabavljačica svojim dragim gostima.

'Nikada nisam mislila da ću 66. rođendan proslaviti iskočivši iz torte. No upravo to se dogodilo. Zapravo kad se malo osvrnem, cijela prošla godina bila je nepredvidljiva i zbog toga posebna. Osim što sam reprizirala svoju ulogu Roxie Hart na Broadwayu i nastavila show u Vegasu te sudjelovala u plesu sa zvijezdama', napisala je Brinkley u posljednjoj objavi na Instagramu na kojoj je objavila fotografije svoje rođendanske proslave.

Dodala je da jedva čeka vidjeti što je 2020. pripremila za nju te potom poručila: 'Godine donose mudrost i više samopouzdanja, a više samopouzdanja i vjere u sebe oslobađa čovjeka. Znam iz vlastitog primjera da se najbolje osjećam kada dobro izgledam. Trenutno živim svoje najbolje godine i zadovoljna sam svime. Starenje nije toliko strašno, pogotovo otkako sam napravila vlastitu liniju kozmetike s kolagenom koja daje prirodan zategnuti izgled licu. Hvala mojim partnerima na tome'.

  • +11
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia