ODJEĆA ZA TRUDNICE

Chrissy Teigen stala na stranu Kim Kardashian

14.09.2020 u 21:09

Bionic
Reading

Nakon što se Kim Kardashian našla na meti raznih kritičara u vezi linije shapewear (oblikovatelji figure) odjeće za trudnice koju je izdala, manekenka Chrissy Teigen stala je u njenu obranu

Chrissy Teigen snimila je kratak video u kojem brani Kim Kardashian i njenu liniju odjeće za trudnice.

'Pozdrav! Ja sam trudnica. Htjela sam samo nakratko porazgovarati o tome čemu zapravo služi odjeća za trudnice. Razlog zašto je ja volim nositi je jer sprječava zavlačenje odjeće u razna mjesta gdje mi se koža vagine i trbuha preklapaju. Kad ste trudni i kad često sjedite obično donje rublje zavlači se u kožne preklope za koje ni ne znate da imate', rekla je Chrissy Teigen.

'Trudnička odjeća ne služi kako bi pretvorila tijelo u nešto što nije ili lažirala kako izgledamo, već kako bismo se dobro osjećale u često mentalno izazovnom razdoblju', nastavila je Chrissy Teigen.

'Ne razumijem u čemu je stvar. Ne čini mi se da imam nekakav čarobno uski struk. Ne nosim to zbog uskog struka, već da na sebi imam donje rublje koje izgleda lijepo, a u kojem mi je udobno', rekla je Chrissy Teigen te dodala kako ljudi koji su imali negativne komentare najčešće niti ne nose takvu odjeću.

'Nismo idioti. Ne mislimo da ćemo odjednom dobiti seksi tijelo', rekla je Chrissy Teigen.

Chrissy Teigen dodala je i da pripada ženama kojima trudnoća ne predstavlja problem, no svejedno žele odjeću u kojoj mogu normalno otići na zahod.

'Definitivno je lakše ustati i hodati kad nam se tijelo ne ljulja na sve strane', rekla je Chrissy Teigen.

Chrissy Teigen je na kraju cijeli monolog zaključila tako da je još jednom ponovila da je u pitanju odjeća koju nosi zbog udobnosti, a ne izgleda, te da je nitko nije platio da to kaže, nego da to jednostavno misli.

Kim Kardashian rekla je nešto slično.

'Svima onima koji su osudili odjeću za trudnice, ako niste već prolazili trudnoću vjerojatno niste svjesni koliki je problem nositi svu tu težinu. Moja odjeća ne služi da biste izgledali mršavo, već da vas podržava u svakodnevnici', rekla je Kim Kardashian.

  • +8
John Legend i Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia