TUŽNI DANI

Chrissy Teigen je vjerovala da je najveća tuga iza nje: 'Život i emocije ne možeš uklopiti u raspored'

05.02.2021 u 17:56

Bionic
Reading

S približavanjem termina u kojem je trebala roditi, Chrissy Teigen ponovno tuguje. Sinu Jacku, kojega je prošle godine izgubila na polovici trudnoće, posvetila je dirljivu objavu na Instagramu

Chrissy je podijelila fotografije sa seta glazbenog spota svog supruga Johna Legenda za pjesmu 'Wild', s kojom su prošle godine javnosti objavili sretnu vijest o dolasku prinove, i uz njih se osvrnula na najtužnije razdoblje svoga života.

'Da je poput Lune i Milesa, bio bi sad ovdje svaki dan i vjerojatno bih ga držala dok razgovaramo', napisla je Chrissy referirajući se na svoje mališane, četverogodišnju kći i dvogodišnjeg sina.

  • +4
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Ne mogu prežaljeti što nisam pogledala njegovo lice kad se rodio, jer sam se u svojim noćnim morama bojala pogledati ga. Zbog tog kajanja osjećam bol svakodnevno', napisala je Chrissy

Teigen je prošle godine zbog komplikacija u trudnoći bila hospitalizirana, no krajem rujna izgubila je bebu Jacka. Tada je podijelila potresne fotografije sebe i supruga Johna Legenda iz bolnice, na kojima drži mrtvorođenu bebu.

Nakon bolnog gubitka Chrissy je odlazila na terapije i vjerovala da je u nekom trenutku najveća tuga ostala iza nje.

'Ovaj mi je mjesec grub podsjetnik. Da budem iskrena, mislila sam da je najgore prošlo, ali pretpostavljam da se život i emocije ne mogu uklopiti u nikakav raspored', napisala je Chrissy i objavu zaključila s pozdravom izgubljenom sinu: 'Volim te Jack, jako mi nedostaješ'.