LJUBAV I DALJE TRAJE

Chrissy Teigen i John Legend na 10. godišnjicu braka obnovili zavjete

18.09.2023 u 11:47

  • +6

Chrissy Teigen i John Legend

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Na dan kada su se prije deset godina vjenčali u Italiji, manekenka Chrissy Teigen i slavni pjevač John Legend odlučili su obnoviti svoje bračne zavjete, a na prekooceanski let koji ih je odveo 'na mjesto zločina' poveli su obitelj i prijatelje

John Legend i Chrissy Teigen vjenčali su se 14. rujna 2013. na popularnom jezeru Como u Italiji, gdje i Amal i George Clooney posjeduju vilu.

Deset godina kasnije, odlučili su još jednom izmijeniti bračne zavjete i to na mjestu uz koje ih vežu posebne uspomene. U avion su 'potrpali' obitelj i drage prijatelje i otputovali na jezero Como, gdje je sve započelo brunchem u Villi Pizzo, upravo tamo gdje su se 2014. vjenčali.

Do vile su stigli brodom, a potom su se balkona obratili svojim uzvanicima. 'Bilo je jako romantično. Stigli su brodom i ostavili su nas sve bez riječi koliko su i dalje sretni i zaljubljeni', rekao je jedan izvor.

Par je tijekom dana obnovio zavjete, a nakon večer John Legend je održao i kratak govor, a uzvanici su uživali u dobroj glazbi, piću koje se posluživalo na baru uz jezero, kao i vrhunskoj hrani. Sve je, kažu očevici, bilo prepuno cvijeća i pomno uređeno.

37-godišnja Teigen i 44-godišnji Legend upoznali su se 2006. na snimanju njegovog spota za pjesmu 'Stereo'. Već na početku veze Legend ju je odveo na jezero Como, gdje je manekenka shvatila kako se na tom mjestu želi i udati za njega. Sve od tada svako malo par se vraća na jezero Como kako bi evocirali uspomene.

U prosincu 2011. Legend ju je zaprosio, a 10. rujna 2013. vjenčali su se u vijećnici u New Yorku, da bi četiri dana kasnije svoje zavjete izrekli u Italiji. Danas imaju četvero djece - Lunu Simone (7), Milesa Theodora (5), devetomjesečnu Esti Maxine i dvomjesečnog Wrena Alexandera.