NIKAD ISRENIJI

John Legend progovorio o počecima veze sa slavnom manekenkom i javno priznao svoju grešku

21.10.2022 u 14:43

Bionic
Reading

Popularni pjevač iskreno je otkrio da je bio sebičan kad je u mladosti ušao u vezu sa sadašnjom suprugom Chrissy Teigen, ali da ga je veza promijenila te da je s vremenom postao bolji partner

Mnogima najdraži holivudski par, John Legend i Chrissy Teigen upoznali su se 2006. godine na snimanju glazbenog spota te se odmah pojavio međusoban interes jedno za drugog. Nekoliko godina bili su u vezi, a 2013. godine su se vjenčali u Italiji na jezeru Como.

Iako je popularni pjevač odmah znao da mu se američka manekenka uistinu sviđa, Legend priznaje da je u početku odnosa bio sebičan. Bio je mlad i nespreman na ozbiljnu vezu.

'Nisam bio sjajan partner na početku naše veze. Iako sam bio jako zaljubljen u nju i veoma uzbuđen što sam s njom. I dalje sam bio sebičan. Bio sam u srednjim dvadesetima, još uvijek nisam bio spreman da u potpunosti budem posvećen partner kakav sam sada.' iskreno je priznao.

  • +8
John Legend i Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

S vremenom je shvatio da treba promijeniti pristup odnosu kako bi zadržao simpatičnu Chrissy. Sa sazrijevanjem u paru osvijestio je osjećaje koje ima te nužnost obvezivanja osobi s kojom želiš biti.

'Dio toga je samo pitanje vremena. Treba vam vremena da postanete osoba kakva želite.' rekao je.

U braku su sagradili dom i dobili dvoje preslatke djece – Lunu i Milesa. Bratu i sestri uskoro će se pridružiti još jedan maleni član klana.

'Zajedno smo prošli dosta toga što nas je zaista ojačalo i ojačalo. Ti testovi su nas natjerali da rastemo zajedno i shvatimo stvari jedni o drugima koje nismo znali.' komentirao je Legend otkrivši koliko cijeni Chrissy.