uoči eura

Čestitke pljušte sa svih strana: Mateo i Izabel Kovačić otkrili sretnu vijest

11.06.2024 u 16:14

Bionic
Reading

U dom našeg reprezentativca i njegove supruge stiže prinova! Na Instagram profilu lijepe Izabel osvanula je fotografija na kojoj se jasno vidi trudnički trbuščić, najljepša motivacija našem Kovi koji je nedavno proslavio 100. nastup za hrvatsku repku

Mateo Kovačić i Izabel Kovačić čekaju bebu! Radosnu vijest na Instagramu je objavila lijepa dizajnerica, a vijest je privukla brojne čestitare koji su paru odmah čestitali na lijepim novostima.

Slijedeći svoju nepogrešivu estetiku, Izabel je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj naslonjena na zid stoji držeći trudnički trbuščić.

Na fotografiju je odmah reagirala sestra Matea Kovačića koja je svoju sreću izrazila emojijima bijelih srca i raznježenih smajlića. Čestitkama su se ubrzo pridružile Franka Batelić te Kristina Zubac, supruga našeg NBA junaka Ivice.

Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine nakon sedam godina veze, a u listopadu 2020. u zagrebačkoj Petrovoj bolnici Izabel je rodila sina Ivana koji je prije dvije godine osvojio javnost trčeći nogometnim terenom držeći u rukama četkicu za zube.

NAJVEĆA PODRŠKA

Vatrena atmosfera na tribinama: Izabel Kovačić sa sinom, Modrići na okupu i Helena Livaković u suprugovom dresu

Pogledaj galeriju