LEŽERAN STIL

Cameron Diaz nakon dugo vremena snimljena u javnosti i to u sasvim opuštenom kućnom izdanju

08.04.2022 u 15:39

Bionic
Reading

Odavno se povukla iz Hollywooda, pokrenula novi biznis, udala se i zasnovala obitelj. Dani glamura, slave i dotjerivanja sada su očito iza nje jer sve je češće možemo vidjeti u opuštenim, kućnim izdanjima

Cameron Diaz mnogi pamte kao visoku, vitku i u svakoj prilici dotjeranu holivudsku glumicu. Međutim, ova poznata 49-godišnjakinja te je dane ostavila iza sebe i sada živi povučeno, skromno i opušteno.

Slavna plavuša snimljena je u jednom od svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti, u Santa Monici, kada su je tek poneki prolaznici obratili pažnju na nju.

Fotoreporteri su je ulovili u udobnom, sportskom stajlingu, kakav najradije nosi u kući i prilikom obavljanja svakodnevnih obveza. Bez trunke šminke, s dioptrijskim naočalama te kosom svezanom u rep, Cameron se nije dala omesti te nije ni doživjela paparazze koji su je u stopu pratili.

Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Inače, Diaz se iz filmskog biznisa povukla 2014., a godinu dana kasnije udala se za glazbenika Benjija Maddena. Tri godine kasnije, obznanila je javnosti i obožavateljima da se povukla iz te profesije jer je umorna od čestih putovanja i dugotrajnih snimanja filmova. Zatim je izrazila želju da zasnuje obitelj, a to joj se ostvarilo 2019. kada je dobila kćer Raddix.

U doba pandemije, ljeto 2020. bivša glumica odvažila se na novi poslovni korak te s partnericom Katherine Power pokrenula liniju organskih vina Aveline.