progovorila o ljubavi

Cameron Diaz opisala prvi susret sa suprugom i otkrila kako su se upoznali: 'On je moj skriveni dragulj'

28.09.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Miljenica Hollywooda prije nekoliko godina odlučila posvetiti privatnom životu jer je, kako kaže, više od pola života dala javnosti. Ona i suprug Benji Madden u prosincu 2019. godine su po prvi su puta postali roditelji. Glumica je rijetko viđena u javnosti, a u jednom od zadnjih intervjua je iznijela neke intimne detalje iz svog života

Tijekom svog gostovanja u podcastu Anna Faris is Unqualified, 49-godišnja Cameron Diaz među ostalim je govorila o različitim aspektima svoje veze i istaknula da je vidjela mnoge razlike između svog supružnika i njegovog brata blizanca, Joela.

Tijekom razgovora 'umirovljena' glumica je ispričala kako se sa sadašnjim suprugom prvi put susrela preko njegove rodbine. 'Upoznali smo se preko mojih sada šogorice i šogora (Nicole Richie i suprug Joel), koje sam prvo upoznala, ali susret nam nisu namjestili' rekla je Diaz. Prisjetila se da je pomislila: 'Kako to da ga prije nisam vidjela?' na što joj je njezina poslovna partnerica Katherine Power rekla da je 'smiješna jer je vidjela njegova brata blizanca'.

'Nisu isti, toliko se razlikuju. Iako su blizanci, vrlo su različiti', smatra Cameron. Opisala je svoj prvi susret sa sadašnjim suprugom i prisjetila se kako je bila zatečena njegovom privlačnošću. Ustvrdila je da je naposljetku postala zaluđena Maddenom jer je shvatila da on posjeduje različite kvalitete. 'Kad sam vidjela tko je on pomislila sam 'O, ti si poseban, ti ​​si skriveni dragulj u mom životu'.

  • +4
Cameron Diaz i Benji Madden s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: LESE/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljepotica je prije ljubavi s glazbenikom iz benda Good Charlotte bila s poznatim frajerima. Među njima su bili Jared Leto, Matt Dillon, Justin Timberlake, Alex Rodriguez i Adam Levine. Podsjetimo, Diaz i Benji su se počeli viđati u svibnju 2014. godine, a 2015. godine vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u svom domu na Beverly Hillsu.

Službeno se od glume oprostila 2016. godine te izjavila da joj je dosta brojnih putovanja zbog uloga. Bacila se na pisanje knjiga o zdravlju i zdravom načinu života. Prva (obje je objavila s poslovnom partnericom Sandrom Bark) bila je jedan od bestsellera 2014. godine, prema uglednom The New York Timesu.

  • +4
Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia