MODNI POGODAK

Skrivaju trbuh i naglašavaju noge: Ovo su najlaskavije hlače koje možete pronaći

21.12.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Pronaći savršeni par hlača nije uvijek lak zadatak, no pojedini modeli u stanju su laskati svima. Jednom takvom nije odoljela poznata njemačka ljepotica, a zna i kako s njima postići stajling bez greške

‘Gola’ haljina ili jezivi kostim za Noć vještica - ono što odjene njemački supermodel Heidi Klum tradicionalno privlači pažnju masa. Svi znamo da je s pravim komadima i krojevima moda čudesno oružje koje se može koristiti za stvaranje genijalnih vizualnih efekata, a navedeno najbolje potvrđuje stajling 49- godišnje Njemice.

Svoje milijunske pratitelje na Instagramu počastila je setom fotografija stajlinga u kojemu se oslanja na model hlača koji laska svakoj figuri.

Riječ je o takozvanom paper bag modelu koji je, u slučaju stajlinga poznate Njemice, dio elegantnog kompleta u svijetlozelenoj boji.

Sa širokim nogavicama i specifičnim dizajnom pojasa, paper bag hlače najveći fokus stavljaju na struk, pritom stvarajući efekt figure pješćanog sata, što ih samim time čini iznimno laskavim odabirom.

Iako se paper bag hlače na prvu mogu učiniti izazovnim komadom za stiliziranje, u praksi se pokazalo drugačije. Ovaj model hlača prilagođava se različitim gornjim komadima - od vesti s visokim ovratnikom do trendovskih korzeta. Za svečane prigode paper bag hlače isplati se nositi poput Heidi Klum, s dodatkom visokih potpetica i crnog topa zavodljivog kroja dekoltea. Odabirom tenisica i zatvorenijeg topa, paper bag hlače bit će izvrstan stilski partner pri kreiranju casual stajlinga.  

  • +6
Bijele hlače u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia