oprezno s photoshopom!

60-godišnja Paula Abdul poigrala se s aplikacijama za pomlađivanje i potpuno pretjerala: 'Ovo je neugodno očito'

28.12.2022 u 13:46

Bionic
Reading

Pjevačica Paula Abdul zbunila je i nasmijala svoje pratitelje nedavno objavljenom galerijom fotografija s jedne božićne zabave. Naime, Abdul se poigrala s aplikacijama za pomlađivanje i dovela svoj izgled do izgleda 20-godišnje djevojke, a pratitelje je to jako zabavilo pa se nisu mogli suzdržati od komentiranja

60-godišnja pjevačica Paula Abdul zbunila je svoje pratitelje na Instagramu u nedjelju kada je podijelila fotografije na kojima izgleda desetljećima mlađe nego što zapravo jest. Jedino što su pratitelji na fotografijama s božićne zabave primijetili su loše vještine uređivanja fotografija.

Da bi cijela situacija bila još bolja, čini se da je filtere primijenila samo na sebi jer društvo na fotografijama izgleda netaknuto. Fotografirala se s domaćicom Kathy Hilton, no Hilton na fotografiji izgleda realno.

Osim s Kathy Hilton, Abdul se fotografirala s Heidi Klum, Jaclyn Smith, Paris Hilton i Crystal Kung Minkoff, no dame su pale u potpuno drugi plan zbog mladolike pjevačice.

Pratitelji su Paulu Abdul ismijali na društvenim mrežama zbog loše upotrebe filtera zbog kojih izgleda kao djevojka u 20-im godinama. Čak ni njezina lijepa prozirna zelena haljina s perlicama i šljokicama nije ju uspjela spasiti kritika zabavljenih pratitelja koji su komentirali njezino lažno predstavljanje na Instagramu.

  • +6
Paula Abdul Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ovo izgleda kao potpuno druga osoba', komentirala je jedna korisnica Instagrama.