HEIDI KLUM

Kombinezone obožavamo, no ovako odvažan model koji ne trpi donje rublje tek se rijetke usude nositi

26.12.2022 u 17:28

Bionic
Reading

Za večeru s 16 godina mlađim suprugom Heidi Klum odabrala je kombinaciju kojom je, u pravom smislu riječi, sve ostavila bez teksta. Riječ je o crnom kombinezonu s printom ruža, čiji dekolte nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Do okruglog, 50. rođendana dijeli ju tek šest mjeseci, no slavna Njemica Heidi Klum spada u onu skupinu žena kojima je genetika itekako naklonjena. Za nju stoji doslovce da su godine samo brojka na papiru, a to je potvrdila i posljednjim pojavljivanjem u Santa Monici.

Paparazzi su je snimili dok je sa 16 godina mlađim suprugom, glazbenikom Tomom Kaulitzom odlazila na večeru, a on je, razumijemo i zašto, nije ispuštao iz ruke.

Naime, za večeru je Heidi Klum odabrala crni kombinezon s printom ruža koji ne trpi baš nikakvo donje rublje, a to je pokazala i sama - ostavivši kod kuće grudnjak.

  • +2
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Samo mali krivi korak mogao je dovesti do katastrofe i ostaviti je u toplesu, no, Heidi se time nije zamarala. Inače, riječ je o kombinezonu s potpisom Saint Laurenta, koji prati liniju tijela, no na dijelu trbuha ipak ostavlja naborima dovoljno prostora, čak i za nedostatke.

Ovaj primjerak košta nevjerojatnih 19 tisuća kuna, no za slavnog supermodela ta je cijena prava sitnica, kada zna da će se o njezinom pojavljivanju itekako pričati. Uz kombinezon odabrala je crne salonke u špic i crvenu clutch torbicu.