Luka Vidović

Čak 100 tisuća ljudi gledalo je Magic Show za cijelu obitelj našeg najpoznatijeg mađioničara

27.07.2022 u 14:03

Luka Vidović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Plava Laguna Croatia Open Umag

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović u sedmom radnom ljetu u Umagu održava Magic Show za cijelu obitelj. Na predstavi je ugostio 100-tisućitog gledatelja. Posljednjih sedam godina imao je više od 350 predstava u Plavoj Laguni i time postao najgledaniji hrvatski mađioničar svih vremena

'Ovo je zaista fascinantan podatak. Rado se o predstavama na engleskom jeziku. Gledatelji su bili iz dosita cijelog svijeta i drago mi je da su iz Hrvatske ponijeli još jednu lijepu uspomenu na naše druženje!' – otkriva Luka i dodaje: 'Ovo je show za cijelu obitelj. Cijelo ga ljeto izvodim na engleskom jeziku, pa će mi na jesen trebati vremena da se ponovno prešaltam na hrvatski kad počnemo s predstavama diljem Lijepe naše!' Osim starih dobrih i duhovitih trikova Luka ovo ljeto izvodi brojne nove trikove koje je dugo pirpremao. Gledamo ga cijelo ljeto u Umagu.

Luka Vidović ovih je dana posjetio i 32. Plava Laguna Croatia Open Umag, a zaigrati će tenis na Umag Stars Openu koji se igra od od 27. do 30. srpnja. Uz njega, turnir će igrati će više od 220 igrača na čijem su popisu brojni glumci, glazbenici, nogometaši i drugi.