brižni tata

Brzo rastu: Ivica Kostelić pokazao mališane koji su slika i prilika njega i supruge Elin

02.05.2023 u 18:01

Bionic
Reading

Naš najbolji skijaš i strastveni jedriličar u mnoštvu fotografija i videa sa svojih ekstremnih sportskih ekspedicija, razveselio je fanove fotografijom svojih sinova

Nakon niza godina u profesionalnom sportu, Ivica Kostelić se poput sestre Janice povukao iz natjecateljskog sporta, a danas živi u skladnom obiteljskom životu i čuva intimu od očiju javnosti.

Proslavljeni skijaški šampion tu i tamo počasti svoje fanove ponekim prizorom sa svojim neodoljivim potomcima, pa tako možemo vidjeti da mu djeca stasaju munjevitom brzinom. Ovaj put je pokazao sinove Ivana i Leona koji sjede u prirodi uz logorsku vatru.

Ivičini dječaci, baš kao i kćerkice blizanke Jana i Kata, jako su slična njemu i njihovoj mami Elin te su naslijedila njezinu prirodnu plavu boju kose. Naš legendarni sportaš je ranije izjavio da je uvijek želio imati puno djece te da je jako sretan što ih ima, što provode vrijeme skupa i što im može pokazati što je prije radio. Smatra da se 'kroz djecu ima mogućnost stvaranja boljeg svijeta i utjecaj na budućnost'.

  • +5
Ivica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSE

Podsjetimo, on i njegova životna suputnica žive u Soboćanima kod Kloštar Ivanića, gdje imaju šumu, u koju često otiđe sa sinovima. Često je znao reći da 'ima stvarno odličnu suprugu te da Elin drži više od tri kuta kuće'.