NOVI POČETAK

Brzo je nestala s tržišta nekretnina: Kuća Doris Pinčić dobila je novog vlasnika

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 12.04.2022 22:35
  • Objavljeno 12.04.2022 u 22:24
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon što se doznalo da prodaje kuću u Velikom Polju, TV voditeljica i glumica za nju je pronašla kupca u svega nekoliko dana

O uspješnoj prodaji kuće Doris je, kako doznaje Slobodna Dalmacija, s radošću obavijestila bliske prijatelje i članove uže obitelji u Zadru, a vijest o prodaji potvrdila je i agencija za nekretnine koju je angažirala voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

  • +4
  • +1

Doris Pinčić

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Kad je 2019. s tadašnjim suprugom u Velikom Polju kupila kuću, bili su glavna vijest prije svega zato što je nisu kupili na kredit, što je u današnje vrijeme prava rijetkost. Zadranka je na Instagramu profilu često objavljivala fotografije iz njihovog doma, kojeg je na tržištu ponudila po cijeni od 215 tisuća eura, odnosno za 1.618,041 kuna. 'Uredni papiri, vlasništvo 100%, bez tereta', stajalo je u danas neaktivnom oglasu na Njuškalu.

Samo godinu dana nakon što su se s djecom uselili u kuću, Boris Rogoznica i Doris su se razveli. Voditeljica je trenutno u vezi s trinaest godina starijim poduzetnikom Davorom Guberovićem iz Daruvara.