plijeni poglede

Brutalna forma: Vucin sin Vilibald pokazao isklesano tijelo

28.07.2023 u 09:30

Bionic
Reading

I muškarci se rado hvale svojim obnaženim torzima dok skaču u more ili iz njega izlaze pa su društvene mreže preplavile i njihove golišave fotografije. Glumci, pjevači, nogometaši... mnogi su skinuli majice i ponosno pozirali pokazujući isklesano tijelo i mišiće na kojima neumorno rade u teretani. Pohvalio se i Vucin nasljednik

Javnosti je poznato da pjevač Siniša Vuco uz dvije kćeri, Brigitu i Katarinu, ima sina koji igra nogomet, no kako se 27-godišnji Vilibald Vuco rijetko pokazuje u javnosti, a očito nije ni ljubitelj društvenih mreža, na kojima se rijetko oglašava, nemamo ga često priliku vidjeti.

Sada je one koji ga prate iznenadio golišavom fotografijom. Dobro raspoloženi Splićanin snimljen je kako pozira na ležaljci u kupaćim gaćama, pa svi dobro mogu vidjeti njegovo isklesano tijelo. 'Gori sve!' jedna je od poruka koju je 'Vucin mali' primio na račun dobrog izgleda.

Inače, mladi nogometaš, kojeg zbog ozljede kuka čeka duži oporavak, početkom srpnja nastupio je na Splitskom festivalu i predstavio se pjesmom 'Udaj se za mene'. Aranžman za pjesmu napisao mu je tata, glazbenik Siniša Vuco, s kojim je Vilibald prošle godine na tom festivalu zapjevao u duetu.

'Tata mi je bio podrška i u nogometu, a kako ne sada u glazbi. Bio je kritičar i kada sam igrao nogomet, a kako ne sada, kada sam na njegovom teritoriju. Korigira me, popravlja. Još sam novi u tome i radim na svemu što se tiče glazbe. Tata mi daje dobre savjete', rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Vilibald Vuco Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Inače, igrao je za Rudeš, španjolskog drugoligaša Alaves, Hrvatski dragovoljac, Stupnik i slovensko Radomlje dok je u mlađim kategorijama branio boje Hajduka. Karijera mu je upitna, a upitno je hoće li se i vratiti nogometu. Rekao je da 'radi na tome da ozdravi', a do tada će, kazao je, uživati u glazbi. Volio bi ići 'u nekom zabavnom rock smjeru, da ima ritma i energije'.

Javnost ga je mogla vidjeti i u popularnom showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama', kad ga je u prošloj sezoni Domenica Žuvela pozvala da joj se kao gost pridruži na plesnom podiju. S pjevačicom se, izjavio je, intenzivno druži zadnjih nekoliko godina.