ništa od pomirbe

Bruno se odbio ispričati Lidiji, kaže da ima pravo više se diviti 'izbrušenim umovima'

09.07.2017 u 22:04

Bionic
Reading

Kolege su pokušali pomiriti Brunu Šimlešu i Lidiju Bačić u emisiji RTL danas, ali nisu uspjeli. Lidija je inzistirala na tome da se sociolog, autor 'Škole života' i 'Ljubavologije', ispriča svim ženama, a Šimleša se branio da nije ciljao na sve žene te da ima pravo više se diviti onima koje koriste 'izbrušene umove'

'Prvo ne mogu vjerovati da je cijela priča izazvala toliko medijske pažnje. Silom slučaja Lidija je tih dana objavila seriju fotografija. U ovom slučaju mogla je biti bilo koja druga pjevačica jer mislim da ona ima apsolutno pravo da sa svojim tijelom i karijerom radi što želi.  Ali sam želio reći da više cijenim žene koje koriste svoj izbrušeni um i zdravo srce nego koje sebe primarno prezentiraju kroz svoje tijelo, rekao je Šimleša u emisiji RTL Danas 9. srpnja.

Javnu svađu s pjevačicom Lidijom Bačić, u koju su se vremenom uključili mnogi pa i Nives Celzijus, počeo je svojom kolumnom u kojoj je propitkivao je li u redu da ona, i sve ostale domaće zvijezde koje objavljuju 'razgolićene fotografije na svojim društvenim mrežama', budu uzori našim kćerima i unukama. Bačić mu je odgovorila javnim pismom na svome Facebooku poručujući mu da tako razmišljaju 'krkani' te da je 'glazba i vizualna, a njezino srce bogato kao i dekolte'.

Kako je Šimleša na to opet odgovorio preko društvenih mreža, kolege su ih pozvali na 'sučeljavanje' u emisiju RTL Danas, nadajući se da će pasti pomirba. Međutim, nije.

'Ja mislim da Bruno ima potpuno krivu percepciju o meni i bilo kojoj drugoj ženi, ali pogotovo o meni. Glas je moj najvažniji alat što potvrđuju i koncerti, na koje ljudi dolaze zbog pjesama i mog glasa, a izgled je dodatni bonus. Tko je Šimleša da mene proziva. Naišao je na krivu osobu. Ja nema ništa protiv Brune, ali ovo mu nije bilo lijepo. Trebao bi se ispričati svim ženama, jer ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno', zaključila je Lidija.

Cijeli intervju pogledajte na RTL-u.