BIVŠI SUPRUŽNICI

Bruce Willis i Demi Moore ponovno zajedno za kćerkin 30. rođendan

18.08.2018 u 14:50

Bionic
Reading

Jedan od nekad najmoćnijih holivudskih parova okupila je ponovno njihova najmlađa kći Tallulah Belle kako bi sestri Rumer, najstarijoj kćeri Brucea Willisa i Demi Moore, čestitala 30. rođendan

Bruce i Demi bili su 1997. godine jedan od najmoćnijih parova Hollywooda, no supružnici koji su u braku dobili tri kćeri - Rummer (30), Scout LaRue (27) i Tallulah Belle (25), udaljili su se 1998. da bi se dvije godine kasnije i službeno razveli.

Zbog svojih su kćeri ostali u izvrsnim odnosima pa je Willis, koji je 2009. oženio mlađahnu Emmu Heming i s njom dobio još dvije kćeri – Mabel i Evelyn, bivšoj supruzi bio velika potpora nakon bolne rastave od Ashtona Kutchera.

Demi nije baš pokazala zahvalnost kad je gostujući prošlog mjeseca u showu Comedy Central pomogla 'spržiti' bivšeg supruga. Govorila je o njihovom dvanaestogodišnjem braku, Willisovoj karijeri i njegovim roditeljskim sposobnostima.

'Za one koji me ovdje ne poznaju, ja sam Demi Moore', započela je svoj nastup Demi koji je nastavila zbijajući šale na račun bivšeg supruga.

'Bila sam udana za Brucea u vrijeme prva tri filma 'Umri muški', što ima smisla jer su posljednja dva čista katastrofa', osvrnula se Demi na Willisovu karijeru i njihov brak i tada nastavila sprdnju s Bruseovim roditeljskim vještinama.

'Bruce je nevjerojatno velikodušan. Kad bi usred noći došao na red za promjenu pelene našoj bebi Rumer, nagnuo bi se i šapnuo mi: Dat ću ti odmah tisuću dolara ako ti promijeniš pelenu', nastavila je zbijati šale na Willisov račun Moore.

UHVAĆENA BEZ ŠMINKE

Gdje je nestao glamur: Demi Moore ne pomaže ni torbica od 25 tisuća kuna

Pogledaj galeriju

Da zvijezda filmova 'Umri muški' nije to zamjerio bivšoj supruzi pokazala je objava njihove najmlađe kćeri Tallulah koja je sestri Rumer čestitala rođendan zajedničkom fotografijom s njihovim roditeljima.

Pedesetpetogodišnja Demi u elegantnoj crnoj haljini zrači vedrinom i izgleda sjajno kao u danima najveće slave.

👪

A post shared by tallulah (@buuski) on

Osam godina starijem Willisu košulja s havajskim motivima nije baš pomogla u prisjećanju na dane najveće slave i sudeći po fotografiji koju je objavila njihova srednja kćer Scout LaRue, bolje mu pristaju ozbiljnija odijela.

Na njoj Willis ponosno pozira sa svoje tri kćeri iz braka s Demi Moore, a eleganciju slavnog glumca narušila je Scout potpisom footgrafije.

Just before we took this photo my dad said, “hurry up, I have to fart”

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on

'Samo trenutak prije nego smo snimili ovu fotografiju, moj otac je rekao Požurite, moram prdnuti.', napisala je Scout, a znajući starog dobrog Willisa, potpis nije morala izmišljati.