IZVRNULA RIJEČI SVOG HITA

Britney Spears na dosjetljiv način pozvala ljude da ostanu doma

08.04.2020 u 21:12

Bionic
Reading

Pop princeza Britney Spears dane u izolaciji provodi sa svojim 26-godišnjim dečkom, Irancem Samom Asgharijem, a dane uglavnom krati vježbanjem kako bi ostala u top formi. Na isto je već nekoliko puta pozvala i svoje mnogobrojne obožavatelje kojima je sada na domišljati način poručila da ostanu kod kuće

Britney Spears pridružila se brojnim poznatim osobama u pozivanju ljudi da ostanu u svojim domovima. Pop zvijezda nije držala monologe o odgovornom ponašanju, ali je zato na vrlo domišljati način upozorila na važnost samoizolacije koja može zaustaviti širenje pandemije koronavirusa.

38-godišnja pop princeza na Instagramu je objavila ilustraciju sebe iz spota za kultni hit 'Baby One More Time' koji je snimila na početku svoje karijere, 1999 godine. U prepoznatljivom outfitu školarke Britney je tada otpjevala stih 'My loneliness is killing me', što bi u prijevodu značilo 'moja dosada me ubija', no sada je izvrnula riječi u 'Moja dosada me spašava' (my loneliness is saving me).

Ovom je porukom fanovima i ljudima diljem svijeta pjevačica željela poručiti ono što zdravstvena struka ističe svo vrijeme, a to je da ne izlaze iz svojih domova, jer malo discipline može spasiti brojne ljudske živote.

U istoj objavi na Instagramu Britney se zahvalila zdravstvenim radnicima koji neumorno rade na spašavanju ljudskih života i žrtvuju se radi svih onih koji imaju samo jedan zadatak - ostati doma.

Britney Spears - Baby One More Time Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Prošlog mjeseca pjevačica je pozvala svoje obožavatelje da održe pozitivan duh u vrijeme koronakrize. Podijelila je optimističnu poruku u kojoj je otkrila da će dane u izolaciji kratiti jogom koja joj pomaže da održi zdrav i fit izgled.

'Kako bi inspirirala muškarce, djecu i žene diljem svijeta da ostanu zdravi i postanu bolja verzija sebe, pokušat ću svaki dan raditi poze i vježbe iz joge koje ću objavljivati na Instagramu', poručila je tada pop pjevačica i pozvala sve svoje pratitelje da podižu svoje bližnje u ovim tmurnim vremenima kada se mnogi osjećaju loše.