JOHN OLIVER

Britanski komičar komentirao situaciju s Kate Middleton: 'Nije da ne postoji šansa da je umrla'

13.03.2024 u 15:43

Bionic
Reading

Britanski komičar John Oliver, gostujući u 'Watch What Happens Live', komentirao je trenutačni kraljevski skandal u kojem je 'glavna zvijezda' Kate Middleton za koju zapravo nitko ne zna gdje je

Tijekom emisije 'Watch What Happens Live' voditelj Andy Cohen upitao je britanskog komičara Johna Olivera da mu pojasni malo situaciju što se to događa u Velikoj Britaniji i to riječima. 'Koji se k**ac događa s Kate Middleton?'

'Bio sam vani i mislio sam 'zanemarimo svi ovo, krenuli smo dalje'... sve do one stvari s fotošopom. Gotovo vam se čini da se sa svime nosite loše no na impresivan način', rekao je John Oliver, koji je potom komentirao i ispriku Kate Middleton objavljenu putem društvenih mreža.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Nije da ne postoji šansa da je umrla prije 18 mjeseci. Ne kažem da se to dogodilo, nego da nije da ne postoji šansa. Dok se ne dokaže suprotno i dok je ne vidimo s primjerkom današnjih novina...', rekao je Oliver i ostavio sve bez teksta.

Podsjetimo, nakon što je u nedjelju, povodom Majčinog dana, Kate Middleton objavila portret s djecom, isti je ubrzo uklonjen sa stranica svih vodećih foto agencija zbog digitalne manipulacije nad istom.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako se Kate ispričala javnosti putem društvenih mreža, navodeći da je ona sama to radila i to u želji da djeca ispadnu dobro i svi budu zadovoljni, priča baš i nije prihvaćena kao istinita, osobito nakon što su se krenule širiti razne teorije zavjere, ali i iz razloga što je Kensingtonska palača odbila objaviti orginal iste.