IZNENAĐENJE!

Britanska kraljevska obitelj noćas neće mirno spavati: Meghan Markle gostuje kod Ellen

17.11.2021 u 19:48

Bionic
Reading

Na opće iznenađenje, ne samo članova kraljevske obitelji, Meghan Markle pojavit će se u prvom velikom intervjuu nakon bombastičnog gostovanja kod Oprah Winfrey u ožujku, a plača opravdano strahuje zbog mogućnosti da supruga princa Harryja izbaci još neku obiteljsku pikanteriju

Pojavljivanje Meghan Merkle kod Ellen šokiralo je mnoge, jer se dugo pričalo kako će svoj prvi intervjuu, nakon što je s princem Harryjem u siječnju 2020. preselila u SAD, dati upravo njoj. Kao što znamo, vojvode od Sussexa na kraju su odabrali svoju susjedu iz Montecita, Oprah Winfrey.

U tom je intervjuu bivša glumica optužila kraljevsku obitelj za rasizam prema njihovom sinu Archieju, a žalila se i da su je ignorirali kad je kao trudnica imala samoubilačke porive. Stoga Buckinghamska palača s pravom strahuje da bi u ovom intervjuu mogla ponovno napasti kraljevsku obitelj.

U dvominutnom isječku intervjua s Ellen DeGeneres, objavljenom u srijedu, uoči sutrašnjeg emitiranja u SAD-u, vojvotkinja od Sussexa, iskreno, ne djeluje kao prijetnja kraljevskom spokoju i prisjeća se kako je kao glumica vodila svoje bitke za ulogu i na audicije stizala u starom automobilu, u ne baš najboljem stanju.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Odjevena u 18-ak tisuća kuna vrijednu bijelu bluzu Oscar De La Renta i crne hlače, Meghan je ispričala Ellen kako je Ford Explorer s kojim je odlazila na audicije u Hollywood imao pokvarena vozačka vrata čiji si popravak nije mogla priuštiti, pa je morala izlaziti kroz prtljažnik.

'Imala sam vrlo stari Ford Explorer Sport i u određenom trenutku ključ je prestao raditi na vozačevoj strani, tako da nisam mogla ulaziti kroz vrata. Tako bih na audicijama parkirala skroz iza na parkingu, otvorila prtljažnik i ušla unutra, zatvorila vrata i puzala po sjedalima', otkrila je Meghan.

'Parkirala bih na izlazu broj tri i pritrčala, a zaštitari bi mi uvijek poželjeli sreću i izrazili nadu da ću ovaj put dobiti ulogu. Dakle, današnja vožnja je bila prilično drugačija', rekla je Meghan.

Snimku isječka Ellen je objavila na svom Instagramu uz poruku: 'Puno se toga promijenilo otkako je posljednji put Meghan, vojvotkinja od Sussexa, bila na parceli Warner Brothersa. Ne propustite ostatak našeg sutrašnjeg intervjua'.