TKO BI JE PREPOZNAO?

Na crvenom tepihu viđena je 2009. godine: Bridget Fonda danas je neprepoznatljiva; pogledajte kako izgleda

27.01.2022 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon što je 2002. odlučila napustiti Hollywood i posvetiti se obitelji, Bridget Fonda kao da je 'nestala sa lica Zemlje'. Novinari su je silom željeli pronaći, paparazzi usnimiti, no nikome nije polazilo za rukom. Sve do sada...

Iako je bila jedna od najuspješnijih i najtraženijih holivudskih glumica, Bridget Fonda donijela je te 2002. godine odluku koja je rastužila milijune obožavatelja diljem svijeta - zbog obitelji, supruga Dannyja Elfmana i njihovog sina Olivera, koji danas ima 17 godina, odrekla se glume i odlučila živjeti daleko od svjetla reflektora.

I dok neke njezine kolegice, poput Cameron Diaz, i dalje viđamo u medijima, Bridget Fonda kao da je posljednjih 12 godina propala u Zemlju, a paparazzi su je snimili dok se vozi i obavlja stvari po Los Angelesu u svom srebrnom Land Roveru, zajedno sa sinom.

Posljednje njezine fotografije snimljene su 2009. na premijeri Tarantinovog filma 'Nemilosrdni gadovi', stoga ne čudi da je njezina pojava ostavila sve bez riječi, budući da 58-godišnja Bridget Fonda niti najmanje ne nalikuje nekadašnjoj holivudskoj slatkici.

  • +10
Bridget Fonda Izvor: Profimedia / Autor: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Ne samo da je nakupila višak kilograma, koje nije niti pokušala prikriti odabirom odjeće, već je u potpunosti zapustila svoj izgled - poznata nekada po zlatnoj boji kose, sada je ista prosijeda i zavezana u niski rep, iz kojeg je kosa ispadala. Bez imalo šminke i s naočalama za vid, Bridget Fonda tek je iz profila bila uistinu ona stara, a te fotografije objavio je britanski Daily Mail i možete ih pogledati OVDJE.

Inače, Bridget Fonda udala se 2003. za Dannyja Elfmana i danas sa sinom žive u Encinu, gdje su kupili dvije kuće, jednu pored druge.