JAMES MIDDLETON

Brat Kate Middleton ima razloga za slavlje i to uoči rođenja prvog djeteta

14.09.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Drugu godišnjicu braka, prije negoli stigne prinova, James Middleton i Alizée Thevenet odlučili su proslaviti 'bijegom' na obalu u pratnji svojih vjernih pasa

Mlađi brat buduće britanske kraljice Kate Middleton, James Middleton, uskoro će po prvi puta iskusiti čari očinstva i dok njegove sestre Kate i Pippa imaju po troje djece, za 36-godišnjaka ovo će biti prvo dijete, a prije rođenja bebe, odlučio je sa suprugom otputovati na kratki odmor, gdje su proslavili i drugu godišnjicu braka.

Naime, nakon tri godine veze, 2021. je James Middleton pred oltar odveo Alizée Thevenet i to na romantičnoj ceremoniji održanoj u Francuskoj, u Bormes-les Mimosasu.

Njihova godišnjica poklapa se s trenutkom apsolutne sreće, budući da je pitanje dana kada će njihovo prvo zajedničko dijete doći na svijet. Posljednje trenutke u dvoje odlučili su iskoristiti 'bijegom' na obalu gdje im društvo prave njihovi vjerni četveronožni ljubimci.

'Sretna ti godišnjica draga moja. Dvije godine u braku, a ja ne mogu biti više zaljubljen u tebe, a najbolje je na putu', riječi su koje je zaljubljeni James Middleton uputio svojoj lijepoj suprugi.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / ELIOTPRESS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uz to je objavio i simpatične fotografije njihovog malog, ali slatkog odmora, na kojem Alizée pozira u laskavoj bijeloj maksi haljinu u kojoj je u prvom planu njezin trudnički trbuščić.