PONOSAN i SRETAN

Branko Đurić Đuro kakvog još nismo vidjeli: Pokazao svoju nježniju stranu

27.03.2019 u 19:10

Bionic
Reading

Jedna od najvećih glumačkih i komičarskih zvijezda na području nekadašnje države već je 25 godina u sretnom braku sa slovenskom glumicom i pjevačicom Tanjom Ribič. Branko Đurić Đuro i njegova voljena partnerica roditelji su dviju kćeri Zale i Ele, a njihovoj mlađoj mezimici danas je rođendan. Đuro je to važnu vijest podijelio sa svojim fanovima na društvenim mrežama uz do sad ne viđene fotografije

Branko Đurić Đuro poprilično je škrt na riječima kad je riječ o privatnom životu. O djeci je tek izjavio kako vole glazbu njegovog benda Bombaj štampa i da ih podržava u njihovim izborima. Ni privatne fotografije nema običaj objavljivati na Instagramu, no danas je poseban dan pa je napravio iznimku.

'Prije 14 godina sam iz rodilišta ukrao ovu gusjenicu. Danas je to lijepi veliki leptir', poručio je pored fotografije na kojoj u naručju drži svoju mlađu mezimicu, kćer Elu. Na drugoj, koju je objavio na Instagram storyju čestita joj rođendan s fotografijom s ljetovanja.

Đuro uživa gledati svoje kćeri kako rastu. Njihovo odrastanje prati s jednakim zadovoljstvom s kakvim je pratio i odrastanje sina Filipa. Njega je glumac i komičar dobio u prvom braku s Nevenom Đurić.

  • +7
Branko Đurić Đuro Izvor: Promo fotografije / Autor: NOVA TV promo