FILIP Đurić

Upoznajte zgodnog sina legendarnog glumca Branka Đurića Đure

04.12.2017 u 12:05

Bionic
Reading

U bivšem braku s Nevenom Đurić glumac Branko Đurić Đuro dobio je prije 27 godina sina Filipa. Iako je isprva krenuo očevim stopama te je glumio u jednom slovenskom filmu, Filip se zaljubio u fotografiju, zbog koje se iz rodnog Sarajeva odselio kod oca i njegove obitelji u Ljubljanu, u kojoj i danas živi

Prije negoli se odselio u Ljubljanu i osnovao obitelj s glumicom Tanjom Ribič, s kojom je dobio dvije kćerke - Zalu i Elu, legendarni glumac Branko Đurić Đuro u rodnom je Sarajevu bio u braku s Nevenom Đurić.

Moj jaran MIKI

Objavu dijeli Filip Đurić (@filadendron)

Iz tog braka ima sina Filipa, koji će za dva dana, 6. prosinca, proslaviti 27. rođendan. Iako je pokušao krenuti očevim stopama i krenuti u glumu te je sa samo 11 godina glumio u slovenskom filmu 'Na planincah', ljubav prema fotografiji bila je jača.

jos samo danas .... u vasem gradu .... Djurologija u Londonu! #djurologija #london

Objavu dijeli branko djuric (@branko_djuric_djuro)

  • +7
Branko Đurić Đuro Izvor: Promo fotografije / Autor: NOVA TV promo

Do svoje dvadesete godine Filip Đurić živio je s majkom u Sarajevu, no onda se preselio kod oca i njegove obitelji u Ljubljanu i upisao studij fotografije. Zbog njegovog izgleda mediji ga često etiketiraju kao zavodnika, no nije poznato kako on reagira na to.