UŽIVA U DRUŽENJU

Bradley Cooper sve je raznježio u šetnji s preslatkom kćerkicom Leom

01.11.2019 u 14:43

Bionic
Reading

Glumac Bradley Cooper svaki slobodan trenutak koristi kako bi se družio sa svojom preslatkom kćerkicom Leom koju je dobio iz veze s Irinom Shayk

Premda se sa zanosnom Ruskinjom razišao, ostali su u dobrim odnosima te dvogodišnju djevojčicu kojoj su dali ime Lea de Seine, skupa odgajaju.

Da je brižan tata Bradley je dokazao već puno puta, a sad je sve raznježio prerušivši se za Halloween u poznati filmski lik, gospođu Doubtfire, a kako bi bio uvjerljiv stavio je i sijedu periku, odjenuo neugledni kardigan i ružičastu suknju.

  • +5
Bradley Cooper s kćerkicom Leom Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Preslatka Lea je pak nosila cvjetnu haljinu, ružičastu vestu i kovrčavu periku.

Iako se šuškalo kako je Bradley tijekom snimanja filma 'Zvijezda je rođena' imao aferu s pjevačicom Lady Gagom, glumac detalje svog privatnog života krije. S lijepom brinetom razišao se u lipnju, a bivši su se partneri odlučili dogovoriti oko skrbništva nad dvogodišnjom Leom te su odlučili oboje živjeti u New Yorku.

SLAVNI GLUMAC

Tata na zadatku: Bradley Cooper ne skriva sreću u društvu svoje preslatke kćerkice

Pogledaj galeriju

Do međusobnog udaljavanja najvjerojatnije je došlo tijekom Bradleyevog rada na filmu 'Zvijezda je rođena'. Izvor blizak bivšem paru rekao je za časopis People kako je Bradley bio emocionalno odsutan tijekom dugog perioda rada na filmu, a iako su se trudili spasiti vezu koja je trajala četiri godine, odnos među njima se nepovratno promijenio.

  • +3
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom ozračju, pa Irina i Bradley navodno nemaju pisani ugovor o skrbništvu. Prema navodima izvora bliskog bivšem paru oni su toliko usklađeni da nisu osjetili potrebu stavljati to na papir.