angelina u šoku

Bradu Pittu pamet pomutila 32 godine mlađa dvojnica Angeline Jolie

19.10.2017 u 14:10

Bionic
Reading

Strani mediji donose kako je Brad Pitt očaran mladom britanskom glumicom Ellom Purnell, koja je prije tri godine u filmu utjelovila Angelinu Jolie u mladim danima. Ne smeta mu ni to što je između njih 32 godine dobne razlike

Brad Pitt očito je s godinama definirao tip žena koje ga privlače. Nakon mnogobrojnih plavuša koje je zaveo tijekom mladosti sada je fasciniran brinetama.

Strani mediji donose kako je najnovija ljepotica koja ga je uspjela dočarati vrlo slična njegovoj bivšoj supruzi Angelini Jolie, s kojom se prije godinu dana razveo nakon gotovo 12 godina zajedništva. 

Iako su ga nakon rastave pokušali spojiti s raznim kolegicama iz struke, poput zanosne Sienne Miller, sve se pokazalo kao neutemeljena glasina.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Reuters

No ovoga puta izvori bliski slavnom glumcu tvrde da je drugačije.

'Brad je očaran njome. Ona mu je u mislima još od prekida, a sada čini sve kako bi je osvojio', otkriva jedan od izvora i dodaje kako smatra da su osjećaji obostrani.

  • +5
Ella Purnell, ljepotica za kojom je poludio Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fatalna ljubav prema bivšoj supruzi, koja se rasplamsala tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith', bila je kobna i za Brada i za Angelinu, koji su u posljednjih godinu dana često naglašavali koliko je rastava težak i bolan proces, osobito ako imate i djecu. 

No izgleda kako je slavni 53-godišnjak sada našao način na koji zacijeliti rane. 

Objavu dijeli Spletnik (@spletnik_ru)

Utjehu je pronašao u 32 godine mlađoj britanskoj glumici Elli Purnell, koja je fizički jako slična velikoj Angelini.

Potvrđuje to i činjenica da ju je 2014. utjelovila u filmu 'Maleficent', glumeći Angelinu u mladim danima.

No nisu baš svi oduševljeni ovom vijesti. Prva od njih je holivudska diva, koja je bijesna zato što joj se bivši petlja s njezinom mlađahnijom verzijom.

  • +11
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Angelina je bijesna zbog Bradovog interesa za Ellu. Apsolutno mrzi to što se on zagrijao za njezinu tinejdžersku verziju', prepričava neimenovani izvor te dodaje kako je osim toga šokirana njihovom dobnom razlikom, pogotovo kada se uzme u obzir to da je Ella samo pet godina starija od Maddoxa, prvog posvojenog sina slavnog holivudskog para.