intervencija lijepe glumice

Margot Robbie priznala kako je ukrala poljubac Bradu Pittu: 'Morala sam iskoristiti svoju priliku'

14.12.2022 u 13:33

Bionic
Reading

Prema mišljenju mnogih, jedna od najljepših žena na svijetu Margot Robbie odlučila je intervenirati u scenarij filma 'Babylon' i ispuniti si veliku želju - odlučila je ukrasti poljubac od Brada Pitta, a ideju je prihvatio i redatelj

U nadolazećem filmu 'Babylon' glume trenutno možda najzgodnije osobe Hollywooda: Margot Robbie i Brad Pitt! U najnovijem filmu Damiena Chazellea Robbie tumači glavnu žensku ulogu Nellie LaRoy, no glumica je 'imala svoje prste' u radnji filma.

Prema riječima prekrasne glumice, u filmu ćemo vidjeti ikonički poljubac između nje i Brada Pitta. Strastveni poljubac nije bio dio scenarija, ali glumica je odlučila iskoristiti svoju priliku pa je u scenarij dodala i svoju ideju da poljubi jednog od najzgodnijih muškaraca svijeta.

'To nije bilo u scenariju, ali sam pomislila: 'Kada ću inače dobiti priliku poljubiti Brada Pitta? Samo ću to učiniti', objasnila je Robbie kako je došlo do nenadanog poljupca.

Ideju je prenijela redatelju Chazelleu koji je odmah shvatio da glumica samo želi poljubiti Brada Pitta, na što je ona odgovorila šaljivo: ' Oh, pa tuži me. Ova prilika se možda više nikada neće ukazati'.

Oko samog filma stvoren je već veliki hype, što i ne čudi kada je riječ o takvoj glumačkoj postavi u takvoj zanimljivoj pompoznoj priči - hedonistička holivudska scena puna droge i razuzdanih zabava. Mnogi od filma očekuju veći uspjeh i zabavu negoli od 'Vuka s Wall Streeta', a s obzirom da se radi o poznatom nagrađivanom redatelju sve je moguće.

  • +5
Margot Robbie i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia