DOSTA MU JE ODUGOVLAČENJA

Brad Pitt postavio ultimatum Angelini Jolie jer želi brakorazvodnu parnicu privesti kraju

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tri godine nakon što su odlučili krenuti svaki svojim putem, Brad Pitt i Angelina još uvijek nisu službeno rastavljeni. Dok traže adekvatne uvjete koji će zadovoljiti oboje bivših supružnika u brakorazvodnoj parnici i dogovor oko skrbništva nad djecom, slavnom je glumcu dojadilo odugovlačiti pa je Angelini postavio ultimatum

Američki glumac Brad Pitt navodno je bivšoj supruzi Angelini Jolie postavio ultimatum. 55-godišnji glumac zauzeo je stav tri godine nakon što je započeo proces rastave, jer smatra kako glumica namjerno odugovlači s procesom.

Brad je navodno umoran i dojadilo mu je čekati te je zbog toga navodno uputio odvjetnike da zatraže od suca finalni datum za konačnu parnicu, čije bi nepoštovanje, ako se proces ne odvije očekivanim tempom, rezultiralo novčanom kaznom.

  • +10
  • +7

Brad Pitt i Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Brad je bio izuzetno strpljiv u cijelom ovom procesu iako su mnogi ispipavali njegove granice. No, sada mu je konačno dosta tih igrica. Jako je ljut na Angie koja iz mjeseca u mjesec stalno odgađa parnice', rekao je za The Sun upućeni izvor.

Neki smatraju da Angelina odgađa proces u nadi da će se Brad predomisliti i odustati od umarajućeg i financijski iscrpljujućeg sudskog razvoda, no čini se kako je Oskarovac odavno donio konačnu odluku koju sada želi privesti kraju. Još uvijek nije sigurno kako će bivši supružnici podijeliti skrbništvo nad šestero zajedničke djece.

  • +3

Brad Pitt

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!