ZAGRIJAVANJE ZA PRAVNU BITKU

Brad Pitt misli da je Angelina svojim podneskom otišla predaleko: Hoće li joj uzvratiti istom mjerom?

19.08.2020 u 20:22

Bionic
Reading

Bivšem bračnom paru Pitt-Jolie predstoji pravna bitka za skrbništvo nad šestero djece, a kako se ona približava, situacija se zahuktava i privremeno zatopljavanje odnosa čini se da je stvar prošlosti

Angelina je nedavno u podnesku sudu zatražila izuzeće suca Johna W. Ouderkirka iz njihove pravne bitke za skrbništvo, a čini se da Brad to neće gledati skrštenih ruku i spreman je uzvratiti istom mjerom.

'Brad misli da je Angelina ovoga puta otišla predaleko i ne preostaje mu ništa drugo nego žestoko uzvratiti', otkrio je izvor ekskluzivno za Us Weekly.

Jolie u dokumentima podnesenim sudu 10. kolovoza navodi kako je sudac John W. Ouderkirk napravio propust ne otkrivajući da je u radnom odnosu s jednim od Pittovih dvoje odvjetnika.

Pravni tim 56-godišnjeg holivudskog glumca uzvratio je na optužbe, nagalšavajući da sudac ima 'dobro dokumentiranu povijest' s bivšim bračnim parom, pa čak i da je u kolovozu 2014. predstavljao vlast na njihovom vjenčanju.

'Pojedinci koje će najviše povrijediti ovaj prozirni taktički potez Jolie su vlastita djeca stranaka, kojima se i dalje uskraćuje konačno rješenje u ovom postupku za skrbništvo', odgovorili su Pittovi odvjetnici na podnesak Angeline Jolie.

  • +5
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, BRUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je za Us Weekly nakon Angelininog podneska sudu rekla njena odvjetnica, 'svako odgađanje ovog postupka događa se zbog revnosnog pokušaja Pittovog tima da prikrivenim radnjama donese korist svom klijentu'.

Prekid slavnog para poznatog kao Brangelina dogodio se u rujnu 2016. godine, a bivši su supružnici pravno postali samci u travnju 2019. godine. Suđenje oko skrbništva trebalo bi započeti u listopadu ove godine.

  • +4
Angelina Jolie sa sinom Knoxom Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia