ELIE GOULDING I CASPAR JOPLING

Bračni život na odvojenim adresama: Slavna pjevačica potvrdila je svoju sreću u večernjem izlasku

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 15.08.2020 22:31
  • Objavljeno 15.08.2020 u 22:31
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Nakon što je javnosti otkrila da sa suprugom, trgovcem umjetninama Casparom Joplingom, živi na odvojenim adresama, poznata britanska pjevačica Ellie Goulding sa svojim životnim partneromugledana je u romantičnom izlasku u Londonu

Svoju vezu ozakonili su brakom u rujnu prošle godine, a svega deset mjeseci kasnije javnosti je otkrila da živi odvojeno od svog novopečenog supruga.

  • +2

Ellie Goulding

Izvor: Profimedia / Autor: Danny Lawson

Nedavno je priznala kako je nakon mnogih neuspjelih veza u svom sadašnjem suprugu Casparu Joplingu pronašla sve što je ikada tražila, pritom otkrivši kako je često u propalim vezama bio problem upravo u njoj jer je ponekad ljubomorna i predivlja.

Da njihov brak itekako funkcionira potvrdili su početkom vikenda u romantičnom izlasku u britanskoj prijestolnici zaputivši se u privatni klub Annabel's.

Ellie Goulding i Caspar Jopling

Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Nedavnu izolaciju zajedno su ‘Zapravo jako mi se ovo sviđa. Volim svog supruga, ali više volim sebe’, objasnila je britanskim medijima te dodala:

‘Ovako mogu raditi što me volja, mogu čitati knjigu, trčati, mogu jesti neuredno. Zapravo je jako dobro kad imate partnera s kojim nemate potrebu provoditi 24 sata u danu, čak i kada ste u braku’.

proveli u svom domu u Oxfordshire, a onda se Goulding preselila u London. Njezin suprug je ipak ostao na jugoistoku zemlje jer na sveučilištu Oxford dovršava svoj doktorski rad iz likovnih umjetnosti.

I dok bi nekim parovima ovakva situacija teško pala, 33-godišnja pjevačica inzistira da joj je solo život trebao i kako zapravo uživa u njemu.