ZVIJEZDE PJEVAJU

Borko Perić nakon ispadanja iz showa: 'Žao mi je što nije trajalo duže'

24.03.2019 u 13:11

Bionic
Reading

Glazbeni show 'Zvijezde pjevaju' napustio je nakon Krešimira Macana i Antonije Šerić te Frane Ridjana i Žanamari Perčić i treći par - Borko Perić i Jelena Radan. Perić je nakon ispadanja na Instagramu zahvalio svima, a najviše mentorici Jeleni Radan, priznavši da mu je žao što nije duže trajalo

U četvrtoj emisiji tema su bili rock'n'roll hitovi i songovi iz mjuzikla, a Borko Perić i Jelena Radan otpjevali su talijanski hit '24.000 baci'.

Odabir pjesme nije bio baš po voli Miroslava Škore, koji im je rekao da sljedeći put odaberu neki rock'n'roll hit na hrvatskom. No priliku da pokažu što znaju, Perić i Radan ipak nisu dobili.

  • +27
Zvijezde pjevaju, 3. večer Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

Nakon što su pristigli glasovi gledatelja, oni su u zbroju imali najmanje bodova od svih natjecatelja, što je značilo da se opraštaju od daljnjeg natjecanja.

Nakon prospavane noći, Borko Perić je na svom Instagram profilu zahvalio cijeloj ekipi, a najviše mentorici, Jeleni Radan.

'Dragi svi, Jelena i ja ne idemo dalje. Hvala svim gledateljima na podršci, i naravno, predivnoj ekipi s kojom smo se družili. Bilo je lijepo biti dio showa 'Zvijezde pjevaju' kroz ovih nekoliko emisija. Hvala i cijeloj ekipi HRT-a na svemu. I naravno veliko hvala Jeleni Radan, fenomenalnoj mentorici i još fenomenalnijoj osobi! Žao mi je da nije trajalo duže, ali tako su odlučili gledatelji i žiri', napisao je Borko Perić na svom Instagram profilu.