ZADOVOLJAN I SRETAN

Boris Novković se ponovo aktivirao na društvenim mrežama i poručio: 'S prirodom si uvijek u dobrom društvu'

27.01.2020 u 22:14

Bionic
Reading

Jedan od omiljenih domaćih glazbenika, 52-godišnji pjevač prethodnu godinu će pamtiti samo po lijepim stvarima. Jedna od njih je i rođenje njegovog trećeg djeteta, djevojčice Si kojoj je odmah posvetio pjesmu. Trenutno radi na ostalim novima kako bi kompletirao svoj novi album. Kako je ponovo aktivniji na Instagramu, obožavateljima je pokazao kako provodi vrijeme predaha između snimanja

Pjevač je napravio pauzu od rada na novom singlu i albumu i svježem zraku pa je s fanovima podijelio nekoliko fotografija na kojima pozira u šumi. 'S prirodom si uvijek u dobrom društvu, osim ako nisi te sreće da te po leđima pokuca neki nabrijani grizli ili pipak čudovista iz jezera', našalio se Boris Novković u opisu fotografija.

Kao jedan od rijetkih, nedavno se prisjetio svog preminulog kolege Kemala Montena i njegove godišnjice smrti.

'U spomen iskrenom prijatelju po oružju, velikom čovjeku i glazbeniku. Nikada nisi i nećes otići, tvoj trag svijetli zauvijek, dragi naš Kemo', poručio je Boris. Sa sarajevskim kantautorom bio je dugogodišnji prijatelj, a s njim je snimio i duet 'Daleko'.

Početkom ljeta Boris je izbacio pjesmu 'Gori ulica', koja je osvojila publiku i našla se na listi najslušanijih hitova, ali glazbenik nije ostvario uspjehe samo na poslovnom planu nego i na privatnom budući da mu je životna partnerica Iris Wolf prije osam mjeseci rodila kćerkicu Si. S fanovima je početkom siječnja podijelio prvu fotografiju djevojčice koja mu je uljepšala život.