VESELA SLAVLJENICA

Bojana Gregorić Vejzović: 'Sretna i zahvalna na svim životnim iskustvima danas brojim 49!'

17.02.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Na svoj 49. rođendan, glumica Bojana Gregorić Vejzović objavila je dirljive fotografije iz svog djetinjstva i prvu zajedničku fotografiju na kojoj je sa svojim roditeljima Božidarkom Frajt i Borisom Gregorićem koje su otkrile sve o njihovom obiteljskom odnosu

Četiri fotografije bile su dovoljne da Bojana Gregorić Vejzović ispriča 'svoju životnu priču' na svoj 49. rođendan. Vesela slavljenica, kojoj bi rijetki rekli da je tek godina dijeli od ulaska u šesto desetljeće života, sa svojim je obožavateljima podijelila dijelić iz svog privatnog života.

Na crno-bijeloj fotografiji je s majkom Božidarkom Frajt kada su stigle iz rodilišta, nakon toga je fotografija tada sretne tročlane obitelji, s majkom i ocem Borisom Gregorićem, ali i fotografija njezinih roditelja kada su već bili rastavljeni. Najbolji opis svega dala je sama ispod objave:

'Vremeplovom unazad, kad smo iz rodilišta mama i ja stigle u rodnu kuću, i prva zajednička fotka našeg trija, s mjesec i jedan dan. Nisu bii dugo u braku, no zadnja fotografija govori sve o njihovom odnosu, tada već rastavljenih roditelja kada su slavili moj treći. Iznalazili su način zbog moje dobrobiti!

  • +6
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Naravno da je bilo i nesuglasica, ali većinu problema zapravo su rješavali međusobnim poštovanjem. Hvala im za to! Naše nasljeđe je njihov odnos prema nama, njihov odnos međusobno i prema ljudima oko njih. Karakter oblikujemo i životnim okolnostima koje bi nas zadesile, zapravo, to trebamo uvijek imati na umu zbog svoje djece. Život možemo razumjeti kada ga gledamo unazad, no moramo živjeti gledajući naprijed. Sretna i zahvalna na svim životnim iskustvima danas brojim 49!... već.'